Περιεχόμενα

To καλύτερο επιβραδυντικό - Καθυστέρηση στην εκσπερμάτωση

Το σεξ είναι μια από τις πιο απολαυστικές εμπειρίες στην ζωή… εκτός αν διαρκεί μόνο ένα λεπτό. Η πρόωρη εκσπερμάτιση (ΠΕ για συντομία) είναι ενοχλητική για εμάς τους άντρες και εντελώς απογοητευτική για την-τον σύντροφό σας. Και για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, θα σας πούμε πως είναι πολύ συνηθισμένο, περίπου ένας στους τρεις άντρες να υποφέρει από πρόωρη εκσπερμάτιση.

Το γεγονός ότι το ένα τρίτο των ανδρών υποφέρει από πρόωρη εκσπερμάτιση μπορεί να σας εκπλήσσει, αλλά μόνο επειδή οι άνδρες αισθάνονται εξαιρετικά άβολα να μιλούν γι’ αυτό. Η ΠΕ έχει επίσης ένα ευρύ φάσμα αιτιών, γεγονός που μπορεί να καταστήσει δύσκολη τη θεραπεία της. Τα συναισθηματικά ή ψυχικά προβλήματα υγείας είναι μερικές φορές τα κύρια αίτια (όπως το άγχος, η κατάθλιψη και το άγχος), αλλά πολλές φορές μπορεί να υπάρχει κάποιο βιολογικό πρόβλημα, συμπεριλαμβανομένων των μη φυσιολογικών επιπέδων ορμονών. Επίσης, άλλα σεξουαλικά προβλήματα, όπως η στυτική δυσλειτουργία, μπορεί συχνά να οδηγήσουν σε άγχος που σχετίζεται με την ΠΕ ή να επιδεινώσουν το πρόβλημα.

Θα μοιραστούμε μερικές κοινές θεραπείες πρόωρης εκσπερμάτισης και τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αντέξετε περισσότερη ώρα στο κρεβάτι. Όλες αυτές οι τεχνικές και οι θεραπείες μπορεί να μην λειτουργούν για εσάς, αλλά είμαστε σίγουροι ότι σε αυτόν τον οδηγό πρόωρης εκσπερμάτισης, κάτι θα βρείτε που θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τη σεξουαλική επαφή και την εκσπερμάτιση.

Super Orgasm Stop 
 
Απελευθερωθείτε απο το άγχος της πρόωρης εκσπερμάτισης και χαρείτε τον έρωτα χωρίς ντροπές. To Super Orgasm Stop θα :
  • σας βοηθήσει να παρατείνετε της διάρκειας της σεξουαλικής επαφής
  • αυξήσει τον έλεγχο της πρόωρης εκσπερμάτωσης
  • σας βοηθήσει να έχετε πλήρη έλεγχο του οργασμού
29,90€ 

Τι μπορείτε να κάνετε για να αντιμετωπίσετε την πρόωρη εκσπερμάτιση

Σχεδόν όλοι οι άνδρες αντιμετωπίζουν την πρόωρη εκσπερμάτιση όταν αρχίζουν για πρώτη φορά να κάνουν σεξ. Αυτό είναι 100% φυσιολογικό, ακόμα κι αν κάποιοι άνδρες προσποιούνται το αντίθετο. Ωστόσο, αυτή η αντίδραση που προκαλεί δυσαρέσκεια και στους δυο συντρόφους, συνήθως υποχωρεί από μόνη της καθώς αποκτάτε περισσότερη εμπειρία και αυτοπεποίθηση στην κρεβατοκάμαρα.

Τι γίνεται όμως αν δεν βελτιώνεται; Πώς μπορείτε να κρατηθείτε περισσότερο στο σεξ;

Πρώτον, αν είστε υπερβολικά ανήσυχοι για την πρόωρη εκσπερμάτιση, αυτό θα επηρεάσει την αυτοπεποίθησή σας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ. Αυτό από μόνο του αρκεί για να αποκτήσετε ακόμα μια κακή σεξουαλική εμπειρία, η οποία θα διαβρώσει περαιτέρω την αυτοπεποίθησή σας.

Αντ’ αυτού, θυμηθείτε ότι το καλό σεξ είναι κάτι πολύ περισσότερο από τον ανδρικό οργασμό. Όταν νιώθετε άνετα και έχετε αυτοπεποίθηση, θα έχετε πιο θετικές εμπειρίες, και ο/η σύντροφός σας επίσης.

Πριν λοιπόν ανησυχήσετε πολύ για την ικανότητά σας στο κρεβάτι, να ξέρετε ότι υπάρχουν λύσεις. Επειδή η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι ένα τόσο διαδεδομένο πρόβλημα και επειδή επηρεάζει μια αγαπημένη μας συνήθεια, υπάρχουν πολλές αποτελεσματικές, ασφαλείς θεραπείες στην αγορά. Αυτές οι θεραπείες κυμαίνονται από συμπληρώματα διατροφής που βοηθούν τη διάθεση και τη ροή του αίματος μέχρι μουδιαστικά τοπικά προϊόντα που καθυστερούν τον οργασμό. Επιπλέον, υπάρχουν κάποιες τεχνικές αναπνοής που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αυτό το πρόβλημα.

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσετε την πρόωρη εκσπερμάτιση είναι να δοκιμάσετε διάφορες τεχνικές, μέχρι να βρείτε αυτή που λειτουργεί σε εσάς. Σε έναν ιδανικό κόσμο, θα είχατε έναν υπομονετικό και με κατανόηση σύντροφο που θα μπορούσε να σας βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία. Ωστόσο, αν αυτό δεν ισχύει, δοκιμάστε να δουλέψετε κάποιες από αυτές τις λύσεις καθώς αυνανίζεστε πριν τις δοκιμάσετε με έναν σύντροφο.

Για παράδειγμα, εδώ είναι μια απλή τεχνική που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι και η οποία δεν περιλαμβάνει προϊόντα, τοπικές κρέμες ή αμήχανες σκέψεις για κάτι άσχετο.

Συγκεντρωθείτε και επικεντρωθείτε στην αναπνοή σας

Στο πιο βασικό επίπεδο, η γρήγορη εκσπερμάτιση είναι ένα πρόβλημα υπερδιέγερσης. Το σώμα σας διεγείρεται πολύ έντονα και πολύ γρήγορα. Ωστόσο, η σεξουαλική ανταπόκριση υπάρχει τόσο στο μυαλό όσο και στο σώμα. Την επόμενη φορά που θα αυνανιστείτε, δώστε μεγαλύτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο το σώμα και το μυαλό σας αντιδρούν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Καθώς πλησιάζετε στην εκσπερμάτιση, πιθανόν να παρατηρήσετε ότι η αναπνοή σας γίνεται πολύ πιο έντονη με σύντομες, ρηχές αναπνοές. Παρομοίως, το μυαλό σας είναι πιθανώς εστιασμένο στο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς η διέγερσή σας φτάνει στο αποκορύφωμά της. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να πατήσετε το κουμπί της παύσης.

Εάν διαπιστώσετε ότι οι σκέψεις σας τρέχουν, προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε και να επαναφέρετε τις σκέψεις εκεί που θέλετε να τις οδηγήσετε. Παρατηρείτε ένα αίσθημα σφιξίματος στο στήθος σας; Μήπως ολόκληρο το σώμα σας είναι πιο σφιγμένο; Αντί να βιώνετε αυτές τις αντιδράσεις υποσυνείδητα καθώς πλησιάζετε στον οργασμό, μάθετε να παρατηρείτε αυτά τα σήματα συνειδητά.

Στη συνέχεια, εκπνεύστε αργά και καθώς το κάνετε, επικεντρωθείτε στο να χαλαρώσετε τα χέρια σας, το στήθος σας και ολόκληρο το σώμα σας. Αφήστε τους μυς σας να χαλαρώσουν. Πάρτε μερικές ακόμη αναπνοές μέσα και έξω. Επικεντρωθείτε στην επιστροφή σε ένα φυσιολογικό μοτίβο αναπνοής και όχι στα σεξουαλικά συναισθήματα και τις διεγερτικές σκέψεις. Θα πρέπει να νιώσετε το σώμα σας να χαλαρώνει και όλο αυτό να λειτουργήσει σαν επιβραδυντικό.

Έχοντας μεγαλύτερη επίγνωση της αναπνοής σας και των σωματικών αντιδράσεων του σώματός σας κατά τη διάρκεια της στυτικής δραστηριότητας, μπορείτε να αρχίσετε να ασκείτε μεγαλύτερο έλεγχο σε αυτές τις αντιδράσεις. Ουσιαστικά, αυτή η άσκηση αναπνοής είναι μια μορφή εκπαίδευσης βιοανάδρασης, κάτι σαν φυσικό επιβραδυντικό.

Πως θα αντέξετε περισσότερη ώρα στο κρεβάτι

Υπάρχουν μερικοί συνηθισμένοι τύποι θεραπειών πρόωρης εκσπερμάτισης, τους οποίους σας τους παραθέτουμε παρακάτω.

  • Σπρέι απευαισθητοποίησης που περιέχουν ένα τοπικό αναισθητικό όπως η λιδοκαΐνη
  • Συμπληρώματα που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν συνολικά τη σεξουαλική υγεία
  • Προφυλακτικά με ουσίες που προκαλούν μούδιασμα στο πέος
  • Δαχτυλίδια για το πέος που ελέγχουν τη ροή του αίματος, οδηγώντας σε στύση μεγαλύτερης διάρκειας.

Καθώς εξασκείτε την άσκηση αναπνοής που περιγράφεται παραπάνω, μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε και αυτούς τους τύπους θεραπειών πρόωρης εκσπερμάτισης. Επειδή πρόκειται για ένα τόσο συχνό πρόβλημα, υπάρχει μια ποικιλία προϊόντων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι άνδρες για να καθυστερήσουν τον οργασμό και να ενδυναμώσουν την στυτική λειτουργία. Θα πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό σας για τα φάρμακα που έχουν σιλδεναφίλη (viagra), αλλά δεν θα εστιάσουμε σε αυτούς τους τύπους συνταγογραφούμενων φαρμάκων εδώ. Ωστόσο, μη φοβηθείτε να κάνετε αυτή τη συζήτηση με το γιατρό σας. Να είστε βέβαιοι ότι έχει ακούσει και συζητήσει αυτό το πρόβλημα αμέτρητες φορές στο παρελθόν.

Μπορείτε ακόμη να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μερικά από τα καλύτερα ανδρικά σεξουαλικά παιχνίδια κατά τον αυνανισμό για να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας στο σπίτι όταν δεν βρίσκεστε σε σεξουαλικές καταστάσεις που περιλαμβάνουν συντρόφους. Αν πάρετε ένα σεξουαλικό παιχνίδι που να μοιάζει με το πραγματικό αιδοίο, Θα μπορέσετε να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας περισσότερο και να προπονηθείτε, για όταν θα έρθει η ώρα για την πραγματική επαφή.

Τέλος, θυμηθείτε να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας! Το άγχος, και η στεναχώρια δεν είναι χρήσιμα συναισθήματα για να τα φέρεις στην κρεβατοκάμαρα. Η πρόωρη εκσπερμάτιση μπορεί είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα και χρειάζεται χρόνος για να το ξεπεράσετε. Μην είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας.

Για να σε βοηθήσουμε να αντέξεις περισσότερα λεπτά στο κρεβάτι, συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες θεραπείες για την πρόωρη εκσπερμάτιση (επιβραδυντικά) που είναι διαθέσιμες σήμερα.

1. Climax Control – To καλύτερο χάπι για πρόωρη εκσπερμάτωση

Το Climax Control έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει την πρόωρη εκσπερμάτωση ρυθμίζοντας το ποσό σεροτονίνης που βρίσκεται στο σώμα σας .  Η σεροτονίνη είναι η χημική ουσία που ηρεμεί το σώμα μας και απομακρύνει το άγχος και την κατάθλιψη. Το Climax Control διασφαλίζει ότι την ωρα του σεξ θα έχετε αρκετή σεροτονίνη για να έχετε αυτοπεποίθηση και την απαραίτητα ηρεμία που χρειάζεστε για να καταπολεμήσετε την πρόωρη εκσπερμάτιση.

Συνιστάται να παίρνετε το Climax Control μια φορά την ημέρα, για τουλάχιστον 5-7 ημέρες την εβδομάδα. Αυτά τα συστατικά συσσωρεύονται και δουλεύουν συνεχώς και όποτε τα έχετε ανάγκη στο σώμα σας. Θυμηθείτε αν σκοπεύετε να κάνετε σεξ, θα πρέπει τουλάχιστον να έχετε πάρει ένα χάπι τις τελευταίες 48 ώρες.

Climax Control

ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΣΗ

30 λεπτά περισσότερο σεξ

✓ Tα πρώτα αποτελέσματα ορατά μετά από 4 ημέρες χρήσης

✓ Πλήρη στύση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής

✓ Πλήρης έλεγχος της εκσπερμάτισής σας

2. Provirilia

Ο βασικός σκοπός του ProVirilia είναι να βελτιώσει την ερωτική απόλαυση και να αυξήσει τον όγκο σπέρματος. Η φυτική φόρμουλα του, αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος, βελτιώνοντας την ποιότητα αλλά και το ύψος της στύσης σας κάνοντας τη να φαίνεται μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή.

Αυξάνοντας τη ροή του αίματος σε αυτήν την περιοχή έχετε σημαντικά οφέλη όπως πιο έντονους και ευχάριστους οργασμούς και μια μεγαλύτερη δυνατότητα εκσπερμάτισης. Κάνοντας χρήση του ProVirilia gel θα έχετε :

  • Δυνατούς οργασμούς που διαρκούν ακόμα περισσότερο
  • Μια μεγάλη αύξηση της διάρκειας, της ερωτικής αντοχής και της σεξουαλικής επιθυμίας
  • Μεγαλύτερη απόλαυση στο σεξ, και για τους δύο συντρόφους

Provirilia

ανακτήσετε τον έλεγχο της ερωτικής σας ζωής
Απολαύστε δυνατούς οργασμούς που διαρκούν περισσότερο
Μεγάλη αύξηση της διάρκειας του σεξ και της σεξουαλικής επιθυμίας
Μεγαλύτερη απόλαυση στο σεξ, και για τους δύο συντρόφους
 
27,90€  30€
 

3. Vigrax

Το Vigrax είναι βασικά ένα φυτικό χάπι για την θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Η εταιρεία που το παράγει το διαφημίζει σαν μια πιο ασφαλή εναλλακτική επιλογή, ενάντια σε μερικές δυνητικά πιο επικίνδυνες επιλογές  όπως είναι τα συνταγογραφούμενα φάρμακα Viagra και το Cialis. Τα φάρμακα αυτά είναι χημικά παρασκευάσματα και έχουν πολλές παρενέργειες, ενώ το Vigrax έχει αποκλειστικά φυτική σύνθεση και καμία παρενέργεια.  Το Vigrax είναι ένα ουσιαστικά ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο βοηθάει τους άντρες να έχουν καλύτερη ποιότητα στις στύσεις τους, αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ.

Ερωτήσεις

 

Χάπι για να μην τελειώνω γρήγορα

Από την έρευνα που έχουμε κάνει το καλύτερο φυτικό χάπι για να μην τελειώνεις γρήγορα είναι το climax control

Share This

Post Author

Ξαφνική Απώλεια Στύσης : Αιτίες και Λύσεις
Αύξηση Λίμπιντο: 10 τρόποι για να την βελτιώσετε
Μενού