Περιεχόμενα

Χρήσιμες συμβουλές για να αυξήσετε τη σεξουαλική διάρκεια και να βελτιώσετε την αντοχή στο κρεβάτι, καταπολεμώντας παράλληλα την πρόωρη εκσπερμάτιση.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι οι άνδρες δίνουν μεγάλη αξία στο πώς να αυξήσουν τη διάρκεια του σεξ αλλά και το πως να βελτιώσουν την τεχνική τους κατά την διάρκεια του σεξ. Και αυτό είναι λογικό. Συνήθως υπάρχει ένας καλός λόγος για να θέλετε να αυξήσετε την διάρκεια μιας τέτοιας ευχάριστης εμπειρίας, σωστά; Ωστόσο, αυτό φαίνεται να είναι ευκολότερο για κάποιους άνδρες παρά για άλλους.

Εάν το σεξ δεν διαρκεί όσο θα θέλατε, ίσως να θεωρείτε τις περισσότερες φορές ότι πάσχετε από πρόωρη εκσπερμάτιση ή στυτική δυσλειτουργία. Πριν αρχίσετε να ανησυχείτε για το αν συμβαίνει κάτι, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τις περισσότερες φορές, έχετε ικανοποιήσει απόλυτα τη σύντροφό σας, με την αντοχή και τις τεχνικές σας.

Δεν υπάρχει επίσης οριστική απάντηση για το τι συνιστά “αρκετή διάρκεια”, καθώς εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων για κάθε άτομο. Αν όμως έχετε πραγματικά προβλήματα που εμφανίζονται με συνέπεια και αναζητάτε τους καλύτερους τρόπους για να αυξήσετε τη σεξουαλική αντοχή, διαβάστε παρακάτω, καθώς θα δείτε αρκετές πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με την πρόωρη εκσπερμάτιση και την στυτική δυσλειτουργία.

CLIMAX CONTROL
 

30 λεπτά περισσότερο σεξ – τα πρώτα αποτελέσματα ορατά μετά από 4 ημέρες χρήσης – πλήρη στύση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής – πλήρης έλεγχος της εκσπερμάτισής σας

69,00€  80,00€

Τι είναι η σεξουαλική αντοχή;

Κατ’ αρχάς, αν έχετε σοβαρές ανησυχίες σχετικά με το πόσο διαρκεί η σεξουαλική σας διάρκεια στο κρεβάτι, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Αυτός θα πρέπει να πραγματοποιήσει μια πλήρη φυσική εξέταση πριν προσφέρει συμβουλές σχετικά με το τι διορθωτικά μέτρα πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Λάβετε υπόψη σας ότι η αντοχή σας δεν εξαρτάται πάντα από την ηλικία ή τη φυσική σας κατάσταση. Είναι κάτι που απασχολεί τους άνδρες, νέους και ηλικιωμένους, αθλητές και άτομα του καναπέ.

Τρόποι βελτίωσης της διάρκειας στο σεξ

Μια φυσική εξέταση από το γιατρό σας θα σας αποκαλύψει πιθανότατα μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τη σεξουαλική διάρκεια αμέσως, βελτιώνοντας παράλληλα τον οργανισμό. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε με τον πιο υγιεινό τρόπο και αυτές οι κακές συνήθειες μπορούν να επηρεάσουν την στύση του άνδρα. Εκτός από άλλα μειονεκτήματα για την υγεία, οι ίδιες κακές συνήθειες υγείας μπορούν όπως γίνεται αντιληπτό να επηρεάσουν και την σχέση μας με το σεξ, περισσότερο από όσο φανταζόμαστε.

Ευτυχώς, αυτές οι συγγενικές εύκολες λύσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να μπείτε στο σωστό δρόμο για να αυξήσετε τη σεξουαλική σας διάρκεια και αντοχή, καταπολεμώντας την πρόωρη εκσπερμάτιση:

  • Ενσωματώστε υγιεινές διατροφικές συνήθειες για να χάσετε βάρος και σωματικό λίπος.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή ποσότητα ύπνου καλής ποιότητας ποιότητας.
  • Παρακολουθήστε την αρτηριακή σας πίεση και την υγεία της καρδιάς σας.
  • Αρχίστε να κάνετε ασκήσεις πυελικού εδάφους, όπως ασκήσεις Kegels.

Στην πραγματικότητα, η αύξηση της φυσικής σας κατάστασης συνολικά θα αποδώσει πολλαπλά όταν εργάζεστε για να βελτιώσετε τη σεξουαλική αντοχή. και την εκσπερμάτιση. Σκεφτείτε το γυμνάσιο όταν προπονηθήκατε για ένα άθλημα, έτσι μπορείτε επίσης να προπονηθείτε για το σεξ, ώστε να βελτιώσετε παράλληλα τις τεχνικές που θα φέρουν σε κορύφωση την γυναίκα.

Η εκγύμναση των χεριών σας θα σας επιτρέψει να σηκώνετε και να ρίχνετε, οι κοιλιακοί σας θα παρέχουν έναν ισχυρό πυρήνα για ισορροπία και θα ελαχιστοποιήσουν τον πόνο στην πλάτη και τα πόδια σας. Αυτά θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την αντοχή και την στύση κατά την διάρκεια της πράξης.

Η σωματική και καρδιαγγειακή άσκηση θα βελτιώσει επίσης την αρτηριακή σας πίεση και θα σας βοηθήσει να αναπνέετε ευκολότερα κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης, δίνοντας μια καλύτερη αίσθηση της πράξης στην σύντροφό σας.

Σύντομα, θα αρχίσετε να αισθάνεστε πολύ πιο σίγουροι για το σώμα σας και πιο πρόθυμοι να γδυθείτε, κάτι που, παρεμπιπτόντως, μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αύξηση της σεξουαλικής αντοχής και στην πρόωρη εκσπερμάτιση. Το να κάνετε περισσότερο σεξ μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερες συνευρέσεις… άλλωστε, η εξάσκηση είναι η καλύτερη τακτική σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη συμβουλή που έχει να κάνει με την εκσπερμάτιση και τον οργασμό. Διαβάστε Επίσης : Αύξηση Ανδρικής Επιθυμίας

Τρόφιμα και συμπληρώματα για τη βελτίωση διάρκειας του σεξ

Υπάρχουν πολλές άλλες συμβουλές και κόλπα που έχουν ανακαλυφθεί με την πάροδο των χρόνων και μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της χαμηλής σεξουαλικής αντοχής, καταπολεμώντας την πρόωρη εκσπερμάτιση. Τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα μπορεί να είναι λιγότερο αποτελεσματικά σε σύγκριση με τις ιατρικές θεραπείες. Δεν υπάρχει καμία πραγματική ζημιά στο να δοκιμάσετε κάποιο από τα παρακάτω:

  • Τρώτε περισσότερη καψαϊκίνη: Αυτή βρίσκεται στις πιπεριές τσίλι, στις γλυκές πιπεριές και στη ρίζα τζίντζερ.
  • Φορτώστε το κάλιο: Γι’ αυτό πάρτε ένα μάτσο μπανάνες, γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά, σπανάκι και κινόα στην επόμενη βόλτα σας στο μαγαζί.
  • Ενεργοποιήστε τα ωμέγα-3: Αυτά τα λιπαρά οξέα βοηθούν στην εξισορρόπηση των σεξουαλικών ορμονών σας και βρίσκονται στον τόνο ή σε άλλα λιπαρά ψάρια, στον λιναρόσπορο, στα καρύδια και στο λάχανο.

Υπάρχουν επίσης ορισμένα διατροφικά προϊόντα που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αμινοξέα L-κιτρουλίνη και L-αργινίνη, όπως είναι τα φυτικα viagra , vigrax , potencialex και climax control μπορεί να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη στύση και να αυξήσετε τη διάρκεια.

Το θετικό είναι πως κάποια αμινοξέα όπως η L arginini μπορούν να βρεθούν σε ένα σωρό υπέροχα γευστικά και εύκολα προσβάσιμα τρόφιμα, όπως π.χ:

  • Καρπούζι
  • Κρεμμύδια
  • Σολομός
  • Κόκκινο κρέας
  • Ολόκληρα δημητριακά
  • Γάλα
  • Όσπρια και ξηροί καρποί
  • Μαύρη σοκολάτα

Τέλος, οι άνδρες που αναρωτιούνται “πως να αργώ να τελειώνω” και αναζητούν τρόπους για να αυξήσουν την αντοχή τους στο σεξ θα πρέπει να επικεντρωθούν σε διάφορες τεχνικές αυτοβελτίωσης. Η ψυχική σας υγεία είναι επίσης ένας ουσιαστικός παράγοντας. Εάν έχετε κατάθλιψη ή άγχος, η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να υπερτερεί σχεδόν όλων των άλλων παραγόντων όσον αφορά την επίδρασή της στη στυτική δυσλειτουργία. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε για το ποιο είναι το καλύτερο “Το καλύτερο χάπι για πρόωρη εκσπερμάτωση“.

Η αλλαγή της διατροφής σας και η άσκηση δεν θα βοηθήσουν πολύ αν το μυαλό σας δεν είναι μέσα στο παιχνίδι. Είναι σημαντικό οι άνδρες να ξεπεράσουν το στίγμα της θεραπείας και να την ακολουθήσουν ως επιλογή για κάθε είδους σεξουαλικές και άλλες παθήσεις. Όπως γίνεται αντιληπτό λοιπόν το άγχος κάνει κακό στην ερωτική ζωή μας, ενώ τις περισσότερες φορές επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τον οργασμό και την πρόωρη εκσπερμάτιση.

Ιατρικοί τρόποι για τη βελτίωση της χαμηλής σεξουαλικής αντοχής

Υπάρχουν πολλές επιλογές για τους άνδρες που επιθυμούν να αυξήσουν την αντοχή και να μην τελειώνουν γρήγορα, πέρα από το να πηγαίνουν στο γυμναστήριο μερικές φορές την εβδομάδα ή να προσαρμόζουν τη διατροφή τους. Μία από τις πιο ευρέως συζητημένες λύσεις έχει να κάνει με την αγαπημένη ορμόνη όλων : Την τεστοστερόνη.

Η διατήρηση υγιών επιπέδων τεστοστερόνης είναι απαραίτητη για την καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας και της χαμηλής λίμπιντού, που φέρνει επιπτώσεις στον οργασμό. Ενώ αρχίζουμε να χάνουμε λίγο κάθε χρόνο ξεκινώντας από την ηλικία των 30 ετών, μπορούμε να περιορίσουμε αυτή την απώλεια ενσωματώνοντας τις υγιεινές συνήθειες που περιγράφονται παραπάνω. Ωστόσο, ο γιατρός σας μπορεί να διαπιστώσει ότι έχετε αφύσικα χαμηλά επίπεδα και να σας συνταγογραφήσει κάτι όπως η θεραπεία αντικατάστασης τεστοστερόνης (TRT).

Να θυμάστε ότι η αντοχή στο σεξ σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον καθένα και πριν ξεκινήσετε τη φαντασίωση ότι θα κρατήσετε για πάντα όταν κάνετε την πράξη. Θα πρέπει να μιλήσετε με τον σύντροφό σας για τις απόψεις και τις προσδοκίες της. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από την ανταπόκρισή κατά την κορύφωση. Ευτυχώς, αν αποφασίσετε και οι δύο ότι θα θέλατε να κάνετε το βήμα παραπάνω και έχετε συμβουλευτεί έναν γιατρό σεξουαλικής υγείας, υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι τρόποι για να βελτιώσετε την αντοχή περισσότερο από όσο φαντάζεστε και αυτό έχει να κάνει με την θέληση που θα επιδείξετε.

Κλείνοντας..

Σε αυτό το άρθρο δώσαμε αρκετές συμβουλές και απαντήσεις σε ερωτήματα που υπάρχουν σχετικά με το σώμα και το πέος, που έχουν άμεση σχέση με την ερωτική πράξη, την πρόωρη εκσπερμάτιση και την αντοχή. Πριν τη δοκιμή οποιαδήποτε ιατρικής τακτικής, καλό θα είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό γιατρό που θα σας κατευθύνει.

Share This

Post Author

Πως μπορείτε να βελτιώσετε την σεξουαλική σας απόδοση
Όταν ο άνδρας δεν έχει στύση
Μενού