PROSTAMOL

Prostamol Κριτική - Τιμή και Αγορά στην Ελλάδα

ProstamolΤο PROSTAMOL είναι ένα 100% φυσικής προέλευσης συμπλήρωμα διατροφής που ρυθμίζει τις διαταραχές του ουροποιητικού συστήματος. Χρησιμοποιείται από άνδρες ηλικίας 45 ετών και άνω και συνιστάται για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με τη φυσιολογική εξέλιξη του όγκου του προστάτη (υπερπλασία του προστάτη) .Το PROSTAMOL μπορεί να βοηθήσει όλους τους άνδρες των οποίων η καθημερινή ζωή διαταράσσεται από τις ενοχλήσεις του προστάτη.

Για όσους πάσχουν από διαταραχές του ουροποιητικού συστήματος, οι κάψουλες PROSTAMOL περιέχουν εκχύλισμα Serenoa Repens για φυσική ανακούφιση. Το φυτό αυτό είναι γνωστό για τις θετικές του δράσεις στη διατήρηση της σωστής λειτουργίας του ουροποιητικού συστήματος και την καλή λειτουργία του προστάτη.

Για να έχετε καλύτερα και πιο γρήγορα αποτελέσματα θα πρέπει το prostamol να συνδυαστεί με μια υγιεινή διατροφή. Μόνο έτσι θα καταφέρετε έμεσα να ανακουφιστείτε από τις διαταραχές του προστάτη όπως η νυκτουρία και η μειωμένη ορμή στην έξοδο των ούρων

Οι διαταραχές του ουροποιητικού συστήματος είναι πολύ συχνές στους άνδρες άνω των 45 ετών και είναι λογικό να υπάρχει κάποια ανησυχία, στους περισσότερους από τους μισούς.

Η PROSTAMOL έχει δημιουργήσει μια καινοτόμο και φυσική φόρμουλα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των ανδρών.

Προτεινόμενο Προϊόν

prostamin-forte-xapia

Prostamin Forte Αγορά
 
Απαλλαγείτε μία και καλή από την προστατίτιδα.
 
39,00€  78€

Οδηγίες χρήσης του Prostamol

Το Prostamol είναι μια φυσική λύση για τους άνδρες που υποφέρουν από τα γνωστά προβλήματα του προστάτη. Οι κάψουλες περιέχουν 320g εκχύλισμα Serenoa Repens . Γνωστό και ως saw palmetto ή νάνοι φοίνικες της Φλόριντα . To φυτό αυτό είναι γνωστό ότι προάγει την καλή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος. Oι κάψουλες πρέπει να λαμβάνονται μία φορά την ημέρα και δεν περιέχουν γλουτένη. Το Prostamol είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα που έχει σχεδιαστεί να ενεργεί και να προστατεύει από τα προβλήματα του προστάτη και απευθύνεται σε όλους τους άνδρες πάνω από 45 χρονών.

Οι κάψουλες είναι μαλακές και πρέπει να λαμβάνονται με ένα μεγάλο ποτήρι νερό μετά το μεσημεριανό γεύμα. Ένα κουτί prostamol περιέχει 30 κάψουλες και είναι κατάλληλο για θεραπεία 1 μήνα. Ωστόσο οι γιατροί συνιστούν όταν ξεκινάτε μια θεραπεία για τον προστάτη αυτή να είναι διάρκειας το λιγότερο 3 μηνες . Η εταιρεία που κατασκευάζει το prostamol χρησιμοποιεί m;ono φυτικά εκχυλίσματα και για αυτό δεν υπάρχουν ή έχουν αναφερθεί παρενέργειες . Το Prostamol σας βοηθά στη βελτίωση και διατήρησης της φυσιολογικής λειτουργίας του ουροποιητικού σας συστήματος και επιπλέον μειώνει τις όποιες ενόχλησεις μπορεί να έχετε από την υπερτροφία του προστάτη .

Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι το Prostamol πρέπει να χρησιμοποιείται σε περίπτωση εμφάνισης σημείων δυσλειτουργίας του ουροποιητικού συστήματος, όπως παρόρμηση για ούρηση , δυσφορία, ή για την πραγματοποίηση θεραπείας προληπτικού χαρακτήρα.

Το Prostamol έχει δημιουργηθεί στα ιταλικά εργαστήρια της Menarini και αποτελεί το πρώτο Ιταλικό φαρμακευτικό εργαστήριο.

Από μαρτυρίες χρηστών, το Prostamin Forte πήρε περισσότερους ψήφους στην αποτελεσματικότητα και στη τιμή σε σύγκριση με το Prostamol.

Συμβουλές για την διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του Προστάτη

Για μέγιστη αποτελεσματικότητα στην θεραπεία με το prostamol, συνιστάται να μειώσετε την κατανάλωση ποτών ειδικά κατά τις βραδινές ώρες, να αποφεύγετε τα αλμυρά ή πικάντικα τρόφιμα καθώς και τη σοκολάτα, να αποφεύγετε τα αλκοολούχα ποτά, τους καφέδες, τα τσάγια, τα αναψυκτικά κ.λπ…

Προτιμήστε ένα περιβάλλον χωρίς άγχος και με καλή θερμοκρασία γιατί το κρύο αυξάνει τις επείγουσες ανάγκες. Μη διστάσετε να πάτε στο μπάνιο μόλις το νιώσετε.

Προσέξτε την ποδηλασία ή την ιππασία, η οποία τείνει να συμπιέζει την ουροδόχο κύστη.

Αυτές οι συμβουλές που σας αναφέρουμε τις δίνουν γιατροί που ασχολούνται με το ουροποιητικό σύστημα του άνδρα και συμβάλλουν στην προώθηση των πλεονεκτημάτων του  Prostamol αλλά και στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ουροποιητικού συστήματος.

Τι είναι ο προστάτης;

Ο προστάτης είναι ένας αδένας που υπάρχει μόνο στον άνθρωπο και βρίσκεται κάτω από την ουροδόχο κύστη. Αποτελεί μέρος του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος. Όταν ο όγκος του αυξάνεται, είναι συχνά το σημάδι της εμφάνισης διαταραχών του ουροποιητικού συστήματος.

Μενού