Phallosan Forte: Κριτική

Αντλία Πέους Phallosan Forte: Κριτική, Τιμή και Αγορά στην Ελλάδα

Phallosan Forte αντλια επιμηκυνσης πεουςΤο PHALLOSAN® forte είναι ένας μοναδικός επιμηκυντής πέους με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εφευρέθηκε στη Γερμανία το 2001. Φοριέται στο πλάι με μία μαλακή ορθοπεδική ζώνη. Ο επιμηκυντής έχει εγκριθεί από την FDA και πωλείται στα φαρμακεία στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία.

Μπορείτε να παραγγείλετε το Phallosan μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα από τη Swiss Sana που έχει έδρα στη Γερμανία. Να είστε προσεκτικοί με τους κάλπικους μεταπωλητές ή με τα φθηνά συστατικά.

Υπάρχει μόνο 1 διαθέσιμο πακέτο που κοστίζει 284€ συνολικά. Δεν υπάρχουν κουπόνια για αυτό το προϊόν. Δεν υπάρχει καν κάποιο πεδίο «κουπόνι» στη φόρμα παραγγελίας.

Εμείς πιστεύουμε ότι είναι αρκετά ακριβό σε σύγκριση με τον μεγεθυντή πέους Gnetics Extender, ο οποίος κοστίζει μόνο 59.95€ – 99.95€ και έχει τα ίδια αποτελέσματα!

Είναι το Phallosan σωστό για εσάς;

Σε γενικές γραμμές, το Phallosan ξεχωρίζει από τους άλλους επιμηκυντές, διότι μπορεί να φορεθεί πιο άνετα, ειδικά ενώ κοιμάστε. Είναι ιδανικό για αρχάριους (αυτούς που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ πριν εργαλεία επιμήκυνσης πέους) και ιδανικό το μέγεθος του πέους σας είναι <17 εκατοστά ή δεν είναι πολύ μεγάλο όταν είναι χαλαρό. Θα δείτε τα αρχικά αποτελέσματα μέσα σε μερικές εβδομάδες.

H επαγγελματική κριτική μας

Αγόρασα και δοκίμασα το πακέτο PHALLOSAN® forte (για λογαριασμό της AHCAFR) από την επίσημη ιστοσελίδα της Phallosan. Η γνώμη μου είναι ότι ο μεγεθυντής πέους Gnetics Extender έχει τα ίδια αποτελέσματα με σχεδόν τη μισή τιμή! Η κριτική αυτή θα καλύψει τα πάντα, από την παράδοση, την αποσυσκευασία, την εφαρμογή, και τα αποτελέσματα (πάνω από 6 μήνες χρήσης).

Το PHALLOSAN® κατασκευάζεται από τη Swiss Sana. Πρόκειται για μια εταιρεία που υπάρχει εδώ και περίπου 14 χρόνια και έχει καταπληκτική εξυπηρέτηση πελατών. Απαντούν στις ερωτήσεις σας πολύ γρήγορα και επαγγελματικά. Υπάρχει επίσης μία εγγύηση 2 ετών για όλα τα τμήματα.

Γιατί να επιλέξετε το Phallosan Forte;

Πολλές αντλίες πέους είναι άβολες, χρησιμοποιούν κατώτερης ποιότητας υλικά, σπάνε γρήγορα, ή δεν εφαρμόζουν καν σωστά. Το Phallosan Forte είναι η πιο άνετη αντλία επιμήκυνσης πέους στην αγορά.

Η αντλία πέους Phallosan μπορεί να φορεθεί με ασφάλεια, ενώ κοιμάστε σχεδόν σε οποιαδήποτε στάση. Δεν συστήνω το Phallosan forte αποκλειστικά, αλλά είναι μία από τις λίγες συσκευές επιμήκυνσης πέους που είναι εξαιρετικά άνετη και βολική για καθημερινή χρήση.

Αν θέλετε να έχετε τα ίδια αποτελέσματα με σχεδόν μισή τιμή του Phallosan Forte, τότε προτείνω το Gnetics Extender.

Κρατώντας το πέος σας σχετικά τεντωμένο, η μικρή αντίσταση αποσυνθέτει σιγά-σιγά τον ιστό του πέους. Μετά από κάποιο επαρκή χρόνο αποκατάστασης, ο ιστός του πέους σας θα αναγεννηθεί μεγαλύτερος, ισχυρότερος και περισσότερος. Είναι παρόμοιο με το χειρωνακτικό τέντωμα του πέους, αλλά η διάρκεια είναι σημαντικά μεγαλύτερη. Το Phallosan κάνει λίγο-πολύ ένα μέτριο χειρωνακτικό τέντωμα για αρκετές ώρες.

Παρόμοια με την άρση βαρών, η απόκριση του ιστού του πέους στην προπόνηση αντίστασης είναι η ίδια. Όταν το Phallosan εξασθενεί τον ιστό του πέους, και τον αφήνει να ανακάμψει, θα γίνει μεγαλύτερος.

Συσκευές Μεγέθυνσης Πέους - Σύγκριση

Μεγεθυντής Χαρακτηριστικά Αξιολόγηση Επίσημη Ιστοσελίδα
gnetics extender greece Επιμήκυνση του πέους σε στύση μεταξύ 3 και 7 εκ
Επιμήκυνση του πέους σε χαλάρωση μεταξύ 3 και 7 εκ
Αύξηση του φάρδους του πέους σε στύση μεταξύ 1 και 1.5 εκ της περιμέτρου της βάσης του
Αύξηση του φάρδους του πέους σε χαλάρωση μεταξύ 1 και 1,5 εκ της περιμέτρου της βάσης του
Η επιμήκυνση και το φάρδος διατηρούνται μόνιμα
Μείωση της καμπυλότητας του πέους μέχρι 70%
Δεν έχει παρενέργειες
Επωφεληθείτε έκπτωση 20% λόγω της ιδιαίτερης σχέσης μας με την εταιρία
Πληρωμή με Αντικαταβολή
Έρχεται με διακριτική αποστολή!
sizegenetics greece Μπορεί να βοηθήσει να επεκτείνει το πέος σας εύκολα κατά κάποια εκατοστά
Χρησιμοποιήστε την ίδια συσκευή που συνιστάται από τους χειρουργούς μεγέθυνσης πέους
Δωρεάν ασκήσεις για να σας βοηθήσουν να δυναμώσετε τις στύσεις σας
Τεχνικές για να σας βοηθήσουν να ελένξετε το πότε εκσπερματώνετε
Δε Γίνετε Πληρωμή με Αντικαταβολή

Εναλλακτικές λύσεις: Phallosan έναντι συνηθισμένων επιμηκυντών

Phallosan Forte deviceΤο Phallosan Forte δεν είναι μια παραδοσιακή αντλία επιμήκυνσης πέους. Όλα τα μέρη είναι επίσης πολύ μαλακά. Επίσης δεν υπάρχουν μέταλλα. Με το Phallosan, η πίεση εφαρμόζεται μέσα από το προφυλακτικό σε ολόκληρο το πέος σας για να το κρατήσει στη θέση του.

Το Phallosan συνδέεται χρησιμοποιώντας μια βεντούζα κενού (το «κουδούνι») που ταιριάζει σφιχτά πάνω από το κεφάλι του πέους σας, μαζί με ένα μαλακό ελαστικό δέρμα που μοιάζει με προφυλακτικό που κυλά πάνω στον άξονα του πέους. Το «κουδούνι» δεν χρησιμοποιεί φυσική τριβή, αφού δημιουργεί ένα κενό αέρος για να κρατήσει το πέος σας. Το κενό διαρκεί για τουλάχιστον 4 ώρες, στο οποίο σημείο πιθανότατα θα πάτε στην τουαλέτα και θα πρέπει να ξαναβάλετε τη συσκευή. Δεν υπάρχει μεγάλη σύγκριση με έναν παραδοσιακό επιμηκυντή πέους, ιδικά οταν το συγκρίνουμε το Gnetics Extender. Και οι δυο συσκευές φοριούνται άνετα για μεγάλες χρονικές περιόδους. Η πιο εναλλακτική λύση «παραδοσιακού στυλ» επιμηκυντή που προτείνουμε είναι ο επιμηκυντής Gnetics Extender.

Το Gnetics Extender είναι πιο κατάλληλο για μεγαλύτερα μεγέθη πέους 15 εκατοστών ή παραπάνω. Τα μεγαλύτερα πέη θα εφαρμόσουν εύκολα στο λουράκι στην κεφαλή του Gnetics Extender, και το τέντωμα θα είναι παρόμοιο με το Phallosan. Αυτός είναι απλά ένας διαφορετικός σχεδιασμός, και ο καθένας θα έχει μια προσωπική προτίμηση. Οι πιο προχωρημένοι χρήστες επιλέγουν ακόμη και να έχουν και τις δύο συσκευές, προκειμένου να εναλλάσσουν τη μέθοδο ή να φοράνε το ένα κατά τη διάρκεια της ημέρας και το άλλο το βράδυ.

Πόσο ισχυρό είναι το τέντωμα του Phallosan;

Το Phallosan εφαρμόζει την ίδια ένταση με τον επιμηκυντή Gnetics Extender, και επίσης οι προσαρμογές για μεγαλύτερες πιέσεις γίνονται πολύ εύκολα. Μπορείτε απλά να ρυθμίσετε τον ιμάντα τραβώντας ελαφρά στο πλάι. Ο ιμάντας κενού στο κεφάλι και το προφυλακτικό είναι αρκετά ισχυρά ώστε να μην πέσουν ποτέ.

Η γνώμη μου είναι ότι εφόσον θα δείτε τα ίδια αποτελέσματα με το Gnetics Extender όπως και με το Phallosan Forte, θα σας πρότεινα να αγοράσετε το Gnetics Extender επειδή απλά είναι πιό φθηνό.

Είναι Άνετο το Phallosan Forte;

Ναι είναι. Μπορείτε να το φοράτε όλη μέρα, κάθε μέρα, χωρίς πόνο ή ερεθισμό, και χωρίς να γλιστρά έξω το κεφάλι του πέους, όπως επίσης μπορείτε με το Gnetics Extender.

Η άνεση είναι κρίσιμη δεδομένου ότι τα κέρδη σας εξαρτώνται από την ποσότητα του χρόνου που φοράτε την οποιαδήποτε συσκευή επέκτασης πέους. Έτσι, ένας πιο άνετος επιμηκυντής θα σας δώσει μεγαλύτερα κέρδη. To Phallosan, όπως και το Gnetics Extender σίγουρα κερδίζουν εδώ.

Με το Phallosan, να το φοράτε και να το βγάζετε είναι ελάχιστα πιο γρήγορο από τους παραδοσιακούς επιμηκυντές. Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει έναν συνηθισμένο επιμηκυντή στο παρελθόν, το γνωρίζουν, αλλά, (για τους περισσότερους) δεν τους πειράζει τόσο. Το «κουδούνι» κενού είναι εύκολο και γρήγορο να το επισυνάψετε χωρίς καμία ολίσθηση.

Το προφυλακτικό είναι αρκετά λεπτό, αλλά πολύ μαλακό και άνετο. Πάνω από 6 μήνες χρήσης μου και το προφυλακτικό είναι ακόμα σε σχεδόν τέλεια κατάσταση, αλλά αν είναι κάτι να σπάσει πρώτο και να χρειαστεί αντικατάσταση, αυτό θα να είναι το προφυλακτικό. Τα ανταλλακτικά προφυλακτικά κοστίζουν 19,90€, τα οποία δεν είναι πολλά σε σύγκριση με την πλήρη τιμή της συσκευής.

Μέσα στο πακέτο

phallosan forte μεσα στο πακετοΤο πρώτο πράγμα που παρατήρησα στο άνοιγμα της συσκευασίας, είναι το εκπαιδευτικό DVD, το εγχειρίδιο χρήσης, και την συσκευή μέτρησης της περιμέτρου. Υπάρχει επίσης ένα υπογεγραμμένο πιστοποιητικό με το όνομα του προσώπου που έλεγξε όλα τα συστατικά για να ακολουθήσει τα πρότυπα ποιότητας της Phallosan.

Τα εξαρτήματα του επιμηκυντή Phallosan forte

Τα εξαρτήματα της συσκευής περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Ρυθμιζόμενος ελαστικός ιμάντας (με ένα μαλακό αφρώδες ελαστικό δακτύλιο), ο οποίο είναι δεμένος γύρω από τη μέση σας, και συνδέεται με την μπάλα αναρρόφησης.
  • Μπάλα αναρρόφησης με βαλβίδα 3 τρόπων για να απορροφήσει τον αέρα από τα κουδούνια αναρρόφησης.
  • Κουδούνια αναρρόφησης σε 3 μεγέθη (S, M, και L), το καθένα έρχεται με συνημμένο προφυλακτικό. Μετρήστε το μέγεθος του πέους σας σε χαλαρότητα με το συμπεριλαμβανόμενο εργαλείο μέτρησης της περιμέτρου για να βρείτε ποια βεντούζα σας ταιριάζει.
  • Προστατευτικό κάλυμμα για τη βάλανο του πέους σας για την προστασία από την ισχυρή ένταση και τους ερεθισμούς.
  • Κλιπ έντασης με ελατήρια έλξης που δείχνει πόση ένταση υπάρχει και σας επιτρέπει να την προσαρμόσετε.

Παράδοση και συσκευασίας

Η συσκευασία του Phallosan Forte είναι εντελώς διακριτική. Στο εξωτερικό του κουτιού, δεν υπάρχουν γραφικά ή λέξεις που να υπονοούν τίποτα για τη φύση του περιεχομένου στο εσωτερικό. Ακόμη και το τιμολόγιο δεν περιέχει καμία αναφορά στο προϊόν.

Τελικές σκέψεις

Το Phallosan Forte είναι μια πολύ καλή αντλία επιμήκυνσης πέους. Εφαρμόζει σφιχτά γύρω από το πέος κάθε μεγέθους, λόγω του ευέλικτου σχεδιασμού του. Σας συνιστώ να διαβάσετε πρώτα για τους παραδοσιακούς επιμηκυντές όπως ο Gnetics Extender και να δείτε αν ο σχεδιασμός του Phallosan είναι πιο κατάλληλος για τις ανάγκες σας. Όσον αφορά τα αποτελέσματα, αυτά εξαρτώνται περισσότερο από το πόσο καιρό θα φορέσετε τη συσκευή, και όχι από την ίδια τη συσκευή.

Από πού να το αγοράσω?

Μπορείτε να το αγοράσετε από την επίσημη ιστοσελίδα τους αλλά προτείνω το Gnetics Extender διότι θα δείτε τα ίδια αποτελέσματα σε σχεδόν μισή τιμή. Είνα μια εύκολη επιλογή κατα τη γνώμη μου.

Μήπως θα πρέπει αντί αυτού να επιλέξω μια αντλία πέους;

Οι αντλίες και οι επιμηκυντές επικεντρώνονται στο μήκος και στην περίμετρο, οπότε είναι το ίδιο με ότι και εάν επιλέξετε.

Ως αρχάριος (πρώτη φορά χρήστης), το Gnetics Extender θα είναι μια σπουδαία συσκευή που μπορείτε να φορέσετε άνετα και να πάρετε αποτελέσματα πολύ σύντομα. Με την πάροδο του χρόνου, τα αποτελέσματα που θα δείτε θα είναι πιο μόνιμα από εκείνα που θα κερδίζατε με αντλίες, επειδή η ποσότητα του χρόνου που περνάτε φορώντας τον επιμηκυντή Gnetics Extender, είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που χρησιμοποιείτε μια αντλία. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Αν πραγματικά δεν μπορείτε να αποφασίσετε μεταξύ ενός επιμηκυντή και μιας αντλίας – χρησιμοποιήστε αυτή τη συμβουλή: αποτέλεσμα και κόστος. Εφόσον και οι δύο συσκευές έχουν τα ίδια αποτελέσματα, το κόστος του επιμηκυντή Gnetics Extender είναι λιγότερο απο την αντλία Phallosan οπότε θα σας συνηστούσα τον επιμηκυντή Gnetics Extender.

Μενού