Επιμηκυνση Πεους Λογο
 
 

Δωρεάν Ασκήσεις Επιμήκυνσης Πέους

Μπανανα Πεος  

Πρώτη Άσκηση - Η Άσκηση Προθέρμανσης

Όπως και με κάθε είδος άσκησης, η σωστή προθέρμανση πριν από την άσκηση του πέους σας είναι εξαιρετικά σημαντική. Η προθέρμανση αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος και διασφαλίζει ότι οι ιστοί και οι σύνδεσμοι στο εσωτερικό του άξονα του πέους είναι αρκετά εύπλαστοι ώστε να αντιμετωπίσουν τις καταπονήσεις του προγράμματος άσκησης που ακολουθεί.

Εάν το συγκρίνετε με μία προπόνηση με βάρη, ποτέ δεν θα εκτελούσατε ένα σετ 6-8 βαρέων επαναλήψεων πάγκου χωρίς να έχετε προηγουμένως πραγματοποιήσει μερικά σετ πολλαπλών ελαφρών επαναλήψεων. Κάτι τέτοιο θα έθετε τους «απροετοίμαστος» μύες σας σε κίνδυνο τραυματισμού, θα είχατε λιγότερο όφελος από την προπόνηση και η επόμενη ημέρα θα σας ήταν εξαιρετικά επώδυνη - πράγμα που θα καθυστερούσε σημαντικά την πρόοδό σας.

Το πέος -όπως και οι μύες σας- πρέπει να εγκλιματιστεί σταδιακά στην άσκηση και πρέπει να είναι πλήρως προετοιμασμένο πριν ξεκινήσετε την ρουτίνα προπόνησής σας.

Ευτυχώς, η προθέρμανση του πέους σας πριν από την προπόνηση είναι αρκετά απλή και δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια.

Η Μέθοδος Ζεστής Πετσέτας / Φανέλας

Ο ευκολότερος και πιο δημοφιλής τρόπος για την προθέρμανση του πέους και της αύξησης της κυκλοφορίας του αίματος είναι η χρήση μιας ζεστής πετσέτας προσώπου ή μιας μικρής πετσέτας.

Στη συνέχεια: Εισαγωγή στις ασκήσεις έκτασης πέους.

Σημαντικό: Να θυμάστε ότι ο σκοπός του δωρεάν αυτού οδηγού είναι να σας προσφέρει μια βασική εισαγωγή στις τεχνικές άσκησης πέους. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τις σχετικές αρχές και θα σας βοηθήσει επίσης να αποφασίσετε εάν θα μπορέσετε να μείνετε πιστοί σε αυτό το είδος προγράμματος άσκησης. ΑΛΛΑ, προορίζεται καθαρά ως οδηγός αρχαρίων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ασκήσεις που περιγράφονται στις επόμενες σελίδες για να «ετοιμάσετε» το πέος σας για τις απαιτήσεις ενός πιο εντατικού προγράμματος άσκησης - αλλά μια τέτοια χρήση θα πρέπει να περιορίζεται σε 2-3 εβδομάδες το πολύ.

Για να προχωρήσετε όσο το δυνατό πιο σύντομα, σας συμβουλεύω ανεπιφύλακτα να επενδύσετε σε ένα εντατικό πρόγραμμα άσκησης που περιγράφει με σαφήνεια τον τρόπο με τον οποίο θα μεγιστοποιήσετε την πρόοδό σας, μέσω της χρήσης πιο προηγμένων ασκήσεων και προπονήσεων υψηλής εντάσεως. Αυτή η μικρή επένδυση σίγουρα θα βγάλει τα λεφτά της, εξοικονομώντας σας χρόνο και προσπάθεια και θα σας βοηθήσει να επιτύχετε το στόχο ενός μόνιμα μεγαλύτερου πέους με έναν αποτελεσματικό, σωστά δομημένο και μεθοδικό τρόπο.