Fertility Support Αγορά με Αντικαταβολή στην Ελλάδα

1. Eπίλεξε ένα σετ

Παραγγείλτε το Fertility Support και αυξήστε άμεσα την γονιμότητα σας

Είστε πολύ κοντά στο να αποκτήσετε υγιές και δυνατά σπερματοζωάρια . Συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο και παραγγείλετε το Fertility Support για την αύξηση της ανδρικής γονιμότητας.

Δεν έχετε δοκιμάσει το προϊόν ακόμη; Επιλογή για μια αγωγή 1 μήνα, η οποία κοστίζει μόνο 1,33€ μέρα – και αυτό αρκεί για να πάρετε μια καλή ιδέα για το πως θα μπορείτε να έχετε δυνατότερο και ποιοτικότερο σπέρμα . Ξεκινήστε την θεραπεία και άμεσα θα αρχίσετε να έχετε πιο δυνατά και πιο υγιή σπερματοζωάρια.

Εγγυόμαστε αποτελεσματικότητα

100 per centΠίσω από αυτό το συμπλήρωμα διατροφής βρίσκεται μια πολύ μεγάλη Αγγλική ιατρική εταιρεία (Adams Health) με ειδίκευση στην ουρολογία και την γονιμότητα. Είμαστε τόσο σίγουροι ότι το Fertility Support λειτουργεί σωστά, που μπορούμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας για κάθε πακέτο που δεν έχει ανοιχτεί, αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα της θεραπείας.

Μόνιμα αποτελέσματα

timeΤο Fertility Support δημιουργεί μόνιμα αποτελέσματα και αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσετε και θα διατηρήσετε μεγαλύτερο όγκο εκσπερμάτισης και πιο δυνατά σπερματοζωάρια ακόμα και όταν θα έχετε ολοκληρώσετε την θεραπεία των 3 μηνών.

Ασφάλεια

safetyΤο Fertility Support περιέχει μόνο φυσικά συστατικά. Δεν χρειάζεστε καμία συνταγή από το γιατρό σας για να προμηθευτείτε το Fertility Support καθώς είναι απολύτως ασφαλές και δεν περιέχει πρόσθετα. Το προϊόν δεν προκαλεί προβλήματα γονιμότητας, αλλά ενισχύει την γονιμότητα.

Εμπιστευτικότητα

trustΣεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας. Γι’ αυτό δεν γνωστοποιούμε τα προσωπικά στοιχεία σας και δεν τα πουλάμε.

Διακριτικότητα

deliveryΤα προϊόντα που έχετε παραγγείλει θα συσκευαστούν επαγγελματικά και θα παραδοθούν σε ένα διακριτικό δέμα στη διεύθυνση που έχετε ορίσει στο online έντυπο παραγγελίας. Όλες οι αποστολές παραδίδονται από μια αξιόπιστη υπηρεσία ταχυδρομείου (courier). Υπάρχει και η δυνατότητα να το παραλάβετε εσείς από το κατάστημα της μεταφορικής. Αφού επεξεργαστεί η παραγγελία σας, θα σας ενημερώσουμε για την πιθανή ημερομηνία παράδοσης, ώστε να εξασφαλίσετε ότι το δέμα θα παραδοθεί απευθείας σε σας.

Για τον καθένα

tickΔεν χρειάζεται να έχετε καμία συνταγή από το γιατρό σας για να αγοράσετε το Fertility Support. Το προϊόν μας μπορεί να λαμβάνεται από κάθε άντρα κάθε ηλικίας. Επιπλέον, αλκοολούχα ποτά, κάπνισμα και άλλα συμπληρώματα επιτρέπονται κατά τη διάρκεια της αγωγής. Ωστόσο οι ασθενείς με διαβήτη, οι άνθρωποι που πάσχουν από αρρώστιες ήπατος ή είναι υπερευαίσθητοι σε οποιαδήποτε από τα φυσικά συστατικά δεν επιτρέπεται να λάβουν το Fertility Support.

Τι είναι το Fertility Support

Κλινικά σχεδιασμένο και επιστημονικά εγκεκριμένο, αυτό το ισχυρό συμπλήρωμα διατροφής είναι ειδικά σχεδιασμένο από μια επιστημονική ομάδα ιατρών στην Αγγλία για να βοηθήσει τους άνδρες να βελτιώσουν την ποιότητα του σπέρματός τους, αντιμετωπίζοντας τρεις βασικούς τομείς της ανδρικής γονιμότητας.

  • Αύξηση στον αριθμό των σπερματοζωαρίων
  • Αύξηση της κινητικότητας σπέρματος
  • Αύξηση της μορφολογία σπέρματος

Η φιλοσοφία της Adam Health είναι να παρέχει υψηλές και αποτελεσματικές δόσεις ερευνητικά τεκμηριωμένων συστατικών προκειμένου να παράγει ουσιαστικά αποτελέσματα. Αυτή η προσέγγιση διαφέρει από άλλες εταιρείες συμπληρωμάτων, οι οποίες συχνά περιλαμβάνουν μια ποικιλία συστατικών η οποία όμως είναι σε πολύ χαμηλές δόσεις και έτσι δεν υπάρχει κάποιο όφελος για τον οργανισμό.

Το συμπλήρωμα υγείας Adam έχει σχεδιαστεί ειδικά για να υποστηρίζει τη γονιμότητα των ανδρών, επιτρέποντάς τους να σχεδιάζουν πιο αποτελεσματικά το μέλλον ή να επιτυγχάνουν το στόχο τους για τη σύλληψη ενός παιδιού. Αυτό το συμπλήρωμα βοηθά στη βελτιστοποίηση της ποιότητας του σπέρματος, παρέχοντας μια ευεργετική προσθήκη στις προσπάθειες κάθε άνδρα να γίνει πατέρας.

Εάν θέλετε να αξιολογήσετε τον αριθμό και την ποιότητα του σπέρματός σας, μπορεί να χρειαστεί να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή να κάνετε μια εξέταση καλλιέργειας σπέρματος σε ένα διαγνωστικό κέντρο. Αν είστε από την Αθήνα, έχουμε πολλές διασυνδέσεις με τοπικούς επαγγελματίες υγείας και ερευνητές που μπορούν να σας διευκολύνουν σε ένα τέτοιο ραντεβού.

Συστατικά

Το Fertility Support παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας μόνο τα υψηλότερης ποιότητας συστατικά που έχουν ελεγχθεί επιστημονικά και έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά. Αυτά τα ενεργά συστατικά παρέχουν τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της βέλτιστης αναπαραγωγικής υγείας.

L-Καρνιτίνη

Η L-καρνιτίνη είναι το κύριο συστατικό του συμπληρώματος. Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει μια σταθερή επίδραση στη βελτίωση των παραμέτρων του σπέρματος σε άνδρες με αρχικά προβλήματα γονιμότητας. Πέρα από αυτό, η L-καρνιτίνη μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μεταβολική σας υγεία, να μειώσει την κόπωση και τη μυϊκή βλάβη.

Ψευδάργυρος

Ο ψευδάργυρος είναι ένα από τα πιο σημαντικά ιχνοστοιχεία στο σώμα που παίζει ρόλο σε πολλές κυτταρικές διεργασίες, συμπεριλαμβανομένης της επούλωσης πληγών, της ανάπτυξης των κυττάρων, της ανάπτυξης των μυών και της παραγωγής τεστοστερόνης.

Βιταμίνη Ε

Η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και στην επέκταση του σπέρματος.

Συνένζυμο Q10

Το βασικό αντιοξειδωτικό CoQ10 είναι ένα λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό που υπάρχει σε όλα τα ανθρώπινα κύτταρα. Παίζει ζωτικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας και δρα ως ισχυρός καθαριστής ελεύθερων ριζών βοηθώντας στην πρόληψη της κυτταρικής βλάβης.

Οδηγίες Χρήσης

Λαμβάνετε μία κάψουλα δύο φορές την ημέρα (60 κάψουλες το μήνα). Η εταιρεία (adam health) συνιστά να λαμβάνετε το συμπλήρωμα συνεχώς και για τουλάχιστον 3 μήνες, ώστε να μεγιστοποιήσετε την επίδρασή του

Προειδοποιήσεις

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Εάν η συσκευασία είναι ανοιγμένη, μην το χρησιμοποιείτε. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας διαφοροποιημένης δίαιτας. Εάν παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο, συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν από τη χρήση. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε γιατρό εάν εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος, προστατευμένο από το φως και τη θερμότητα

🇬🇧 Κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μενού