Αγορά ProVirilia με 10%+ Έκπτωση

Προσωπικό ανδρικό ενισχυτικό Τζελ με αίσθηση κρύου που βοηθά στη βελτίωση της σεξουαλικής απόδοσης

Αγοράστε με Αντικαταβολή Τώρα

Θεραπεία 1 Μήνα

provirilia gel

Τιμή: 19.95€ + Φόροι + Μεταφορά = 29.90€

Τιμή μας: 29.90€ 27.90€

Θεραπεία 2 Μηνών

provirilia gel x2

Τιμή: 35.91€ + Φόροι + Δωρεάν Μεταφορά = 45.86€

Τιμή μας: 45.86€ 42.25€

Θεραπεία 3 Μηνών

provirilia gel x3

Τιμή: 50.89€ + Φόροι + Δωρεάν Μεταφορά = 60.84€

Τιμή μας: 60.84€ 55.75€

Θεραπεία 4 Μηνών

provirilia gel x4

Τιμή: 67.86€ + Φόροι + Δωρεάν Μεταφορά = 77.81€

Τιμή μας: 77.81€ 71.00€ +1 Δώρο

μεθοδοι πληρωμης
 • Απολαύστε καλύτερους οργασμούς
 • Ενισχύστε τη σεξουαλική επιθυμία
 • Βελτιώστε την ποιότητα του σεξ
 • Επιστροφή χρημάτων
 • Ασφαλής πληρωμή
 • Γρήγορη και διακριτική αποστολή
 • Πληρωμή με Αντικαταβολή

Provirilia τζελ με αίσθηση κρύου που βοηθά στη βελτίωση της σεξουαλικής απόδοσης

Το Provirilia είναι ένα προσωπικό ανδρικό τζελ με αίσθηση κρύου που βοηθά τη μεγιστοποίηση της απόλαυσης του σεξ και τη βελτίωση της ποιότητάς του. Παρέχει μια επίδραση κρύου στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, χάρη στο γαλακτικό μενθύλιο, ένα από τα νέα συστατικά που περιέχει, φέρνει αυτό το αίσθημα κρύου για όλο και πιο αναζωογονητική επίδραση.

provirilia

Το Provirilia ενδείκνυται για:
 • Να απολαύστε καλύτερους οργασμούς
 • Να ενισχύσει τη σεξουαλική επιθυμία
 • Να βελτιώσει την ποιότητα του σεξ

Μεγιστοποιείστε την απόλαυση των σχέσεων χάρη στην αίσθηση κρύου του Provirilia

Το Provirilia είναι ένα προσωπικό τζελ για τους άνδρες που βοηθά να εντείνει τις σεξουαλικές σχέσεις και να τις καταστήσει πιο ευχάριστες χάρη στην αίσθηση κρύου που έχει. Τα φυσικά συστατικά του το κάνει να αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία και να λάβετε μια αναζωογονητική επίδραση, χάρη στην Frescofret, μια ένωση με βάση το γαλακτικό μενθύλιο που παράγει μια αίσθηση δροσιάς και βοηθά στη βελτίωση της σεξουαλικής απόδοσης.

Αυξήστε τη λίμπιντο και λάβετε μεγαλύτερη σεξουαλική εμπιστοσύνη χάρη στο συνδυασμό των συστατικών του νέου αποτελεσματικού προσωπικού τζελ με αίσθηση κρύου Provirilia.

Η σεξουαλική επιθυμία θα αυξηθεί χάρη στη επίδραση δροσιάς και κάνει τα υπόλοιπα συστατικά να απορροφώνται πιο εύκολα μέσα στους ιστούς του πέους και συλλογικά να συμβάλει στη βελτίωση των σχέσεων.

Απλώστε μερικές σταγόνες στο πέος πριν από την επαφή και κάντε μασάζ για λίγα λεπτά μέχρι να απορροφηθεί εντελώς, θα είναι αρκετό για να αρχίσετε να παρατηρήσει την αίσθηση κρύου. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να περιμένετε να απορροφηθεί πριν από τη χρήση του προφυλακτικού.

Συστατικά του ProVirilia

Ο κατασκευαστής δεν δίνει πολλές πληροφορίες για τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στο έλαιο, αλλά στην σελίδα με τις συχνές ερωτήσεις του Provirilia δηλώνει ότι το προϊόν περιέχει 12 συστατικά.

 • Διπροπυλενογλυκολη: Ένα συστατικό που δημιουργείτε από την εστεροποίηση της διπροπυλενογλυκόλης με βενζοικό οξύ. Η Διπροπυλενογλυκόλη χρησιμοποιείται εκτενώς στην κοσμητική ιατρική. Χρησιμοποιείται συχνά στα αρώματα, στα αποσμητικά, στα κραγιόν και ενυδατικά προϊόντα.
 • Αποσταγμένο νερό: Πιθανώς προστίθεται για να δώσει όγκο στο έλαιο και να το κάνει πιο ρευστό και πιο εύκολο στην χρήση για το μασάζ στο δέρμα.
 • Καρβομερές: Ένας όρος που χρησιμοποιείται για την αναφορά σε μια σειρά πολυμερών τα οποία γίνονται από ακρυλικό οξύ και συμπεριλαμβάνονται συχνά σε κοσμητικά προϊόντα όπως τζέλ και προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Τα καρβομερή είναι χρήσιμα επειδή εμποδίζουν τα γαλακτώματα από το να διαχωρίζονται και βελτιώνουν την ποιότητα ροής των υγρών.
 • Τριαιθανολαμίνη: Ένα συστατικό που χρησιμοποιείται συχνά σαν ρυθμιστής του PH σε κοσμητικά προϊόντα και προϊόντα προστασίας των μαλλιών.
 • Φυτική Γλυκερίνη: Ένα συστατικό που συνήθως προέρχεται έλαια φυτικών σπόρων, όπως η σόγια, η καρύδα, και ο φοίνικας. Η καθαρή φυτική γλυκερίνη προστίθεται σε προϊόντα ομορφιάς επειδή απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και δρα σαν διαβιβαστής άλλων στοιχείων.
 • L-Αργινίνη: Ένα αμινοξύ που φαίνεται ότι έχει την δυνατότητα να ανοίγει τα αιμοφόρα αγγεία και να βελτιώνει την κυκλοφορία. Αν και η δοσολογία που συμπεριλαμβάνεται δεν είναι γνωστή, η L-Αργινίνη είναι πιθανώς το πιο σημαντικό συστατικό της φόρμουλας.
 • Εκχύλισμα από αλόε βέρα: Ένα δημοφιλές φυτικό εκχύλισμα που προστίθεται συχνά σε ενυδατικές κρέμες και άφτερ σέιβ.
 • Υδροξυαιθυλοκυτταρίνη: Ένα κυτταρικό παράγωγο που χρησιμοποιείται γενικά σαν τζελ και είναι ένα από τα κύρια συστατικά στο KY Jelly.
 • Μεθυλοπαραμπεν: Ένας αντιμυκητιακός και συντηρητικός παράγοντας που προστίθεται συχνά στα καλλυντικά.
 • Μενθόλη: Η Μενθόλη έχει δροσιστική επίδραση στο δέρμα κάτι που την κάνει ένα πολύτιμο συστατικό σε λοσιόν και κρέμες για τον ήλιο. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η μενθόλη δίνει μια αναζωογονητική αίσθηση στο δέρμα, αλλά δεν είναι σίγουρο για το αν και σε ποιο βαθμό μπορεί να αναζωογονήσει το πέος.
 • Ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C): Πιστεύεται ότι είναι ωφέλιμο για το δέρμα, αφού η βιταμίνη C που παρέχεται από το ασκορβικό οξύ προστίθεται συχνά σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος και ομορφιάς. Όταν παράγεται σωστά μπορεί να βοηθήσει στην απόκτηση ενός νεανικότερου και πιο σφιχτού δέρματος.
 • Κιτρικό οξύ: Είναι δύσκολο να μαντέψουμε τον λόγο χρήσης το κιτρικού οξέος, αλλά χρησιμοποιείται σε θεραπείες ομορφιάς, οι οποίες θεραπεύουν τους διαφορετικούς τόνους στο δέρμα αποφράζει τους μπλοκαρισμένους πόρους. Είναι επίσης ένα αντιοξειδωτικό το οποίο είναι χρήσιμο στην προστασία του δέρματος από τα αποτελέσματα της γήρανσης.

Σύχνες Ερωτήσεις

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε άλλη αντισυλληπτική μέθοδο;

Ναι. Το Provirilia είναι ένα φιλόξενο τζελ που μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε μέθοδο αντισύλληψης, διότι δε περιέχει σπερματοκτόνο και δεν είναι ένα αντισυλληπτικό. Στην περίπτωση της χρήσης προφυλακτικού, είναι σκόπιμο να εφαρμόζεται 10 λεπτά πριν το σεξ ώστε να απορροφηθεί εντελώς πριν την τοποθέτηση.

Το Provirilia θεραπεύει τη σεξουαλική ανικανότητα;

Όχι. Δεν είναι μια θεραπεία για τη βελτίωση της σεξουαλικής ανικανότητας, δεδομένου ότι δεν είναι ένα φάρμακο. Το Provirilia ενισχύει μόνο τον ενθουσιασμό και μεγιστοποιεί την απόλαυση του σεξ.

Είναι απαραίτητο να είμαι άνω των 18 ετών για να αποκτήσω το Provirilia;

Ναι. Θα πρέπει να είστε ενήλικας για να αγοράσετε το προϊόν.

Το Provirilia αφήνει κατάλοιπα;

Όχι Το τζελ απορροφάται όταν εφαρμόζεται στο πέος, έτσι ώστε δεν αφήνει κανένα υπόλοιπο. Θα πρέπει να περιμένετε περίπου 10 λεπτά για την πλήρη απορρόφηση.

Έχει κάποια παρενέργεια;

Δεν έχει καμία παρενέργεια, εφόσον ακολουθούνται οι σωστές οδηγίες χρήσης.

Είναι συμβατό με το στοματικό σεξ;

Το Provirilia μπορεί πάντα να εναρμοστεί με το στοματικό σεξ, και όταν απορροφηθεί πλήρως, δεν αφήνει κατάλοιπα στο πέος. Δεν είναι σκόπιμο να καταποθεί το προϊόν διότι το γαλακτικό μενθύλιο που περιέχει μπορεί να προκαλέσει δυσφορία στο στομάχι, επειδή είναι ένα παράγωγο της μενθόλης.

Έχει κάποια αντένδειξη;

Δεν συνιστάται η χρήση σε άτομα που πάσχουν από οποιαδήποτε ασθένεια ή πάθηση, των γεννητικών οργάνων όπως ιός, ή έρπης, κ.λ.π. Ούτε ενδείκνυται να εφαρμοστεί απευθείας στους βλεννογόνους, κλειτορίδα, πρωκτική περιοχή ή την ουρήθρα.

Επιλέξτε και Αγοράστε με Αντικαταβολή

Θεραπεία 1 Μήνα

provirilia gel

Τιμή: 19.95€ + Φόροι + Μεταφορά = 29.90€

Τιμή μας: 29.90€ 27.90€

Θεραπεία 2 Μηνών

provirilia gel x2

Τιμή: 35.91€ + Φόροι + Δωρεάν Μεταφορά = 45.86€

Τιμή μας: 45.86€ 42.25€

Θεραπεία 3 Μηνών

provirilia gel x3

Τιμή: 50.89€ + Φόροι + Δωρεάν Μεταφορά = 60.84€

Τιμή μας: 60.84€ 55.75€

Θεραπεία 4 Μηνών

provirilia gel x4

Τιμή: 67.86€ + Φόροι + Δωρεάν Μεταφορά = 77.81€

Τιμή μας: 77.81€ 71.00€ +1 Δώρο