Χάπια Για το Πέος

Δουλεύουν τα Χάπια για το Πέος;

Xapia Gia to PeosΤα διάφορα χάπια για το πέος που είναι διαθέσιμα σήμερα (εκ των οποίων υπάρχουν πολλά) ισχυρίζονται θαυμαστά πράγματα … ότι θα υπερφορτίσουν τη σεξουαλική ορμή σας και ότι θα σας δώσουν μεγαλύτερες, πιο σκληρές, παλλόμενες στύσεις για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Ορισμένα μάλιστα υποστηρίζουν ότι με παρατεταμένη χρήση, μπορείτε να προσθέσετε μόνιμα αρκετά εκατοστά στον αγαπημένο σας φίλο … όλα χωρίς να χρειάζεται σχεδόν καμία προσπάθεια από μέρους σας.

Θα βρείτε ακόμη πολλές ιστοσελίδες «σύγκρισης» για χάπια πέους που εκθειάζουν το πόσο καταπληκτική δουλειά κάνουν μερικά από αυτά… υποστηρίζοντας ότι το 98 τοις εκατό των ανδρών βρήκε ότι ένα χάπι πάνω από τα υπόλοιπα πρόσθεσε 3-6 εκατοστά.

Οπότε, λειτουργούν πραγματικά τα χάπια πέους, ή είναι όλα μόνο διαφημιστικά τρικ; Λοιπόν … στην πραγματικότητα, είναι λίγο και από τα δύο.

Χάπια Μεγέθυνσης Πέους - Σύγκριση

Χάπια Χαρακτηριστικά Αξιολόγηση Επίσημη Ιστοσελίδα
size gain plus greece Επιμήκυνση πέους μέχρι και 5εκ
Μέχρι 20% αύξηση διαμέτρου
Ελέγχει τις εκσπερματώσεις
Αυξάνει την διάρκεια και την ένταση του οργασμού
Δίνει στύσεις μεγαλύτερης διάρκειας
Επωφεληθείτε έκπτωση 10% λόγω της ιδιαίτερης σχέσης μας με την εταιρία
Περιέχει 100% φυσικά συστατικά
Δίνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Πληρωμή με Αντικαταβολή
BiggerSize Greece Ισχυρή φυτική φόρμουλα
Εκπληκτικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα άσκησεων
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Πληρωμή με Αντικαταβολή
xtrasize greece Κλινικά δοκιμασμένο σε ανθρώπους
Βελτιώνει την ποιότητα της στύσης πάνω από 60%.
Αυξημένη αποτελεσματικότητα
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 67 ημερών
Υψηλό ποσοστό ικανοποίησης πελατών
Πληρωμή με Αντικαταβολή
Gigantx Αγορά Ισχυρή φόρμουλα
Συγκρίσιμα αποτελέσματα σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα άσκησης
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Πολύ ακριβή Πληρωμή με Αντικαταβολή

Θεωρία

Η θεωρία πίσω από το πώς λειτουργούν τα χάπια ενίσχυσης του πέους είναι αρκετά απλή.

Περιέχουν μία ποικιλία συστατικών (συνήθως βότανα με μακρά ιστορία ιατρικής χρήσης ως θεραπείες κατά της ανικανότητας) που είναι γνωστό ότι έχουν ένα από τα δύο αποτελέσματα:

  1. Μπορούν είτε πρώτον, να αυξήσουν την ροή του αίματος στο πέος με τη διαστολή των αρτηριών που παρέχουν αίμα στο πέος
  2. είτε δεύτερον, να αυξήσουν τα φυσικά επίπεδα της τεστοστερόνης του σώματος.

Το αποτέλεσμα αυτών των δύο αποτελεσμάτων είναι ότι θα αποκτήσετε σκληρές σαν πέτρα, πρησμένες στύσεις όπως ποτέ πριν … και περισσότερες! Για χρήση ως μέσο βελτίωσης της ποιότητας της στύσης, ως εκ τούτου, τα χάπια πέους καλής ποιότητας μπορούν σίγουρα να αξίζουν την επένδυση.

Και ναι … με το πέος σας γεμάτο με αίμα στο μέγιστο οι στύσεις σας θα μοιάζουν κάπως μεγαλύτερες επίσης… ίσως 1.5-2.5 εκατοστά μεγαλύτερο σε μήκος και περίμετρο. Σίγουρα καθόλου κακό, όταν η μόνη προσπάθεια που καταβάλατε είναι να θυμάστε να βάζετε ένα-δυο χάπια στο στόμα σας την ημέρα.

Αλλά μπορούν τα καλής ποιότητας χάπια πέους να λειτουργήσουν τόσο θαυμάσια που τελικά θα σας προικίσουν με ένα μόνιμα μεγαλύτερο πέος; Οι λιγότερο σχολαστικοί κατασκευαστές λένε ναι … αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι καθαρή φαντασία.

Αν και τέτοια χάπια μπορούν να ωθήσουν το φυσικό σας μέγεθος στα απόλυτα όρια του, απλά δεν υπάρχει τρόπος που μπορούν να παρέχουν αρκετό κίνητρο για τους ιστούς του πέους ώστε να παράγουν μόνιμη ανάπτυξη.

Είναι για το λόγο αυτό, που οι καλύτερες μάρκες χαπιών πέους τείνουν να προμηθεύονται και οδηγούς άσκησης πέους (ένα από τα λίγα φυσικά μέσα μη χειρουργικής διεύρυνσης πέους που είναι πραγματικά αποτελεσματικό).

Ένα καλό παράδειγμα αυτού είναι το Size Gain Plus, το οποίο τροφοδοτείται με τον κλινικά αποδεδειγμένο οδηγό άσκησης, Penis Health.

Συνιστώμενα Προϊόντα

XtraSize

Χάπια SizeGain Plus

Ασκήσεις του Πέους;

Σε συνδυασμό με την άσκηση του πέους, υπάρχουν πολλά ανεπίσημα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι η χρήση ενός καλού χαπιού για το πέος μπορεί να επιταχύνει σημαντικά τα κέρδη που μπορούν να επιτευχθούν μέσα από την άσκηση από μόνη της – αντί του μέσου όρου των έξι μηνών για να προσθέσετε δύο επιπλέον εκατοστά, αυτή η συνδυασμένη προσέγγιση μπορεί να παράγει παρόμοια αποτελέσματα στο μισό χρόνο.

Ο λόγος για αυτό φαίνεται να είναι αρκετά απλός – ενώ η άσκηση παρέχει επαρκή κίνητρα για την προώθηση της διαρκούς ανάπτυξης του πέους, ένα χάπι πέους καλής ποιότητας βοηθά στην ανάκαμψη (και, ως εκ τούτου, επιταχύνει τα κέρδη) με την παροχή μεγαλύτερου όγκου οξυγόνου και πλούσιου σε θρεπτικά συστατικά αίματος στους τεταμένους ιστούς του πέους.

Είναι σημαντικό να θυμάστε όμως, ότι δεν έχουν όλα τα διαθέσιμα χάπια πέους την ίδια ποιότητα. Υπάρχουν πολλοί απατεώνες έμποροι σε αυτόν τον κλάδο που έχουν πιαστεί για την πώληση υποβαθμισμένων αναποτελεσματικών προϊόντων.

Μόνο ελάχιστοι κατασκευαστές έχουν πάρει το χρόνο που χρειάζεται για να αναπτύξουν κλινικά τα προϊόντα τους, χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας συστατικά και παράγουν τα χάπια τους σε εγκαταστάσεις φαρμακευτικού βαθμού.

Συμπληρώματα που ανήκουν στους τελευταίους, είναι το παραπάνω Size Gain Plus, καθώς και το XtraSize (τα οποία όχι μόνο παράγονται σε εγκαταστάσεις φαρμακευτικού βαθμού, αλλά επαληθεύονται και με κλινικά αποδεδειγμένα στοιχεία.)

Όλες οι παραπάνω μάρκες υψηλού προφίλ θα εργαστούν για να προσφέρουν παρόμοια αποτελέσματα – όλες θα σας δώσουν μαζικά βελτιωμένη ποιότητα στύσης και ναι … θα μεγεθύνουν προσωρινά το πέος σας ίσως κατά 2 εκατοστά ή κάπου εκεί. Αλλά αν ο στόχος σας είναι η μόνιμη μεγέθυνση πέους, θα πρέπει να συνδυάσετε τη χρήση τους με ένα καλό πρόγραμμα άσκησης του πέους.

Ναι … θα περιλαμβάνει λίγη επιπλέον δουλειά, αλλά όλα τα καλά πράγματα χρειάζονται λίγη προσπάθεια για να επιτευχθούν. Και φυσικά, όσο περιμένετε να έρθουν τα μόνιμα αποτελέσματα της άσκησης, θα έχετε τα προσωρινά αποτελέσματα των χαπιών πέους για να εντυπωσιάσετε τη σύντροφό σας.

Μενού