Χάπια μεγέθυνσης πέους

Χάπια Άυξησης του Πέους

Τα Καλύτερα Διαθέσιμα Χάπια Μεγέθυνσης του Πέους

Εδώ είναι οι πληροφορίες για αυτά που θεωρώ τα κορυφαία χάπια επιμήκυνσης πέους που διατίθενται σήμερα.

Ενώ υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές μάρκες, ο λόγος που οι λίγες που αναφέρονται παρακάτω ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό είναι απλός:

Είναι όλα κλινικά αναπτυγμένα χρησιμοποιώντας πραγματικά αποτελεσματικά συστατικά, οι συνταγές τους είναι καλά ισορροπημένες με ισχυρές δόσεις του κάθε συστατικού, είναι κλινικά ελεγμένα για να εξασφαλιστεί ότι περιέχουν ακριβώς αυτά που λένε και όλα παράγονται σε εγκαταστάσεις φαρμακευτικού βαθμού … έτσι βρίσκονται στο όσο πιο δυνατόν αγνό επίπεδο.

BiggerSize
 
Το BiggerSize είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής που θα σας επιτρέψει να μεγενθύνετε και να παχύνετε το πέος σας, αλλά και να βελτιώσετε συνολικά τη σεξουαλική σας απόδοση σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
 
29,90€ 

Bιταμίνες για αύξηση πέους

Τόσο οι γιατροί, όσο και οι θεραπευτές που ασχολούνται με τις εναλλακτικές θεραπείες συμφωνούν ότι η σωστή κυκλοφορία του αίματος είναι βασικός παράγοντας υγείας και ευεξίας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι βελτίωσης της ροής του αίματος, συμπεριλαμβανομένης της διατροφής και του τρόπου ζωής.

Ένας από τους τρόπους είναι να πάρετε συγκεκριμένες βιταμίνες και βότανα τα οποία θα σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερη ροή αίματος για ολόκληρο το σώμα σας ή για συγκεκριμένες περιοχές.

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από τις συνέπειες της κακής κυκλοφορίας του αίματος . Εάν έχετε συχνά κρύα χέρια ή πόδια, μπορεί να είστε ένας από τους πολλούς που δεν έχουν καλή κυκλοφορία του αίματος σε κάποιο σημείο του σώματος σας. Το να μην έχετε σωστή κυκλοφορία δεν είναι μόνο άβολο (κρύα χέρια ή πόδια), αλλά μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία σας.

Για παράδειγμα, η γνωστική σας λειτουργία μπορεί να μειωθεί εάν ο εγκέφαλός σας δεν έχει την απαιτούμενη ροή αίματος. Ή μειωμένη ροή αίματος θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία.

Μια πρόσφατη έρευνα από την Ιταλία έχει δείξει ότι τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο  στυτικής δυσλειτουργίας . Όταν οι ερευνητές εξέτασαν 143 άνδρες με διάφορους βαθμούς στυτικής δυσλειτουργίας, διαπίστωσαν ότι σχεδόν οι μισοί από αυτούς είχαν έλλειψη D και μόνο ένας στους πέντε είχε τα βέλτιστα επίπεδα της θρεπτικής ουσίας.

Επιπλέον, οι άνδρες με σοβαρές περιπτώσεις ΣΔ είχαν επίπεδα βιταμίνης D που ήταν περίπου 24% χαμηλότερα από αυτά των ανδρών με ήπιες μορφές της πάθησης.

Υπάρχουν βιταμίνες, μέταλλα και συμπληρώματα που πολλοί πιστεύουν ότι μπορούν να βοηθήσουν την βελτίωση της κυκλοφορίας σας. Για παράδειγμα:

Βιταμίνη Ε

Μπορείτε εύκολα να εντάξετε αυτήν τη βιταμίνη στη διατροφή σας προετοιμάζοντας τρόφιμα χρησιμοποιώντας έλαια όπως ελαιόλαδο ,λάδι φουντουκιού ,ηλιέλαιο και άλλα έλαια ξηρών καρπών. Επίσης, πλέον μπορείτε να βρείτε λάδι βιταμίνης Ε για τρόφιμα στα περισσότερα καταστήματα φυσικών τροφίμων και ακόμη και σε πολλά παντοπωλεία.

Βιταμίνες Β

Θα βρείτε συμπληρώματα βιταμίνης Β στους περισσότερους διαδρόμους βιταμινών παντοπωλείων και φαρμακείων. Τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά όπως το σπανάκι και το λάχανο είναι εξαιρετικές πηγές αυτών των βιταμινών.

Σίδηρος

Αυτό το ορυκτό είναι διαθέσιμο σε πολλά συμπληρώματα διατροφής, για να σας διευκολύνει στην πρόσληψη επαρκής ποσότητας. Είναι δυνατό να λάβετε αρκετό σίδηρο μέσω της διατροφής σας επίσης, τρώγοντας πολλά κόκκινα κρέατα και πράσινα φυλλώδη λαχανικά. Λόγω των καρδιαγγειακών κινδύνων που σχετίζονται με το κόκκινο κρέας, ο γιατρός σας μπορεί να σας συμβουλεύσει να επιλέξετε το συμπλήρωμα και τα φυλλώδη λαχανικά αντί να αυξήσετε την πρόσληψη κόκκινου κρέατος.

Βιταμίνη D

Λίγα είναι τα τρόφιμα που περιέχουν την βιταμίνη D, αν και ορισμένα τρόφιμα είναι πλούσια σε βιταμίνη D, θα πρέπει να φάμε τεράστιες ποσότητες για να πάρουμε τα επίπεδα που χρειάζεται ο οργανισμό μας . Αν έχετε χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D, ο καλύτερος τρόπος για να γεμίσετε τις αποθήκες σας είναι να πάρετε ένα συμπλήρωμα διατροφής.

Eπιμήκυνση πεους με ελαιόλαδο

Υπάρχουν στο διαδίκτυο κάποιες αναφορές για την ευεργετική δράση του ελαιόλαδου στην επιμήκυνση πέους. Είμαι σίγουρος ότι αυτές οι αναφορές στερούνται σοβαρότητας. Δεν είναι δυνατόν να πιστεύει πραγματικά κάποιος πως το ελαιόλαδο θα μπορούσε να του μεγαλώσει το πέος. Σίγουρα δεν πρόκειται να πάθετε τίποτα αν κάνετε επάλειψη του πέους σας με ελαιόλαδο, αλλά μην περιμένετε όμως να δείτε αύξηση στο μέγεθος. Ωστόσο υπάρχει μια επιστημονική έρευνα από Έλληνες επιστήμονες η οποία αναφέρει πως το ελαιόλαδο θα μπορούσε να αντικαταστήσει το viagra, αλλά αυτή η έρευνα αφορά την στυτική δυσλειτουργία και όχι την επιμήκυνση πέους

Χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης και πάχυνσης πέους

Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, πρώην πρόεδρος του UGRS (Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για την Επανορθωτική Ουρολογική Χειρουργική) και διευθυντής της Σεξουαλικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Αναλαμβάνει επεμβάσεις για επιμήκυνση πέους καθώς και επεμβάσεις για πάχυνση πέους (Penis Filler).

Size Gain Plus

Αυτό είναι το αγαπημένο μου ανδρικό συμπλήρωμα ενίσχυσης για διάφορους λόγους: είναι βασισμένο σε μία δοκιμασμένη στο χρόνο φόρμουλα που κρατάει από το 2001, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, και είναι το μόνο συμπλήρωμα που είναι πλήρως κλινικά ελεγμένο.

Το Size Gain Plus είναι στην πραγματικότητα η δεύτερη γενιά ενός χαπιού για το πέος που ξεπερνούσε τον ανταγωνισμό για το μεγαλύτερο μέρος μιας δεκαετίας και ανέπτυξε ένα μαζικό κοινό στο μεταξύ.

Η επιτυχία αυτής της αρχικής φόρμουλας βασιζόταν σε έναν εκπληκτικά αποτελεσματικό συνδυασμό ενισχυτών του αίματος στο πέος και ενισχυτών της τεστοστερόνης έναν συνδυασμό που οι άνδρες παγκοσμίως είδαν ότι τους έδινε τεράστιες παλλόμενες στύσεις που δεν συγκρινόταν με κανένα άλλο συμπλήρωμα στην αγορά.

Στην πραγματικότητα, μέχρι την πρόσφατη κυκλοφορία αυτής της νέας φόρμουλας, το αρχικό Size Gain Plus εξακολουθούσε να θεωρείται γενικά ένα από τα καλύτερα χάπια για χρήση ως μέρος ενός προγράμματος μεγέθυνσης του πέους.

Χρησιμοποιούσα την αρχική φόρμουλα Size Gain Plus για έξι μήνες σίγουρα, όταν πρωτοξεκινούσα να δουλεύω για την αύξηση του μεγέθους του πέους μου, και είμαι πεπεισμένος ότι είχε ένα τεράστιο αντίκτυπο στην πρόοδο μου. Αν δεν ήταν αυτό το συμπλήρωμα, δεν νομίζω θα είχα το ίδιο επίπεδο επιτυχίας ούτε στο ελάχιστο.

Ήταν χάρη στο συνδυασμό του Size Gain και της άσκησης του πέους που ήμουν σε θέση να προσθέσω σχεδόν 5 εκατοστά στο μήκος του πέους μου σε στύση, και σχεδόν το ίδιο στην περίμετρο μου.

Βελτιώσεις στη Φόρμουλα

Αλλά με το νέο Size Gain Plus, οι κατασκευαστές έχουν προσθέσει τρεις νέες επιπλέον ενώσεις για να υπερφορτίσουν πραγματικά τη φόρμουλα.

Δύο από αυτές – Tribulus και L-αργινίνη – απλά προστίθενται σε ένα ήδη ισχυρό μίγμα ενώσεων ενίσχυσης της στύσης.

Είναι η τρίτη από αυτές τις προσθήκες – μια ένωση που είναι γνωστή ως Βιοπερίνη – που είναι η πιο σημαντική.
Αυτή είναι μια ουσία που οι κλινικές δοκιμές έχουν δείξει ότι αυξάνει τη γαστρεντερική απορρόφηση των φαρμακευτικών ενώσεων μέχρι και έως 60 τοις εκατό. Με αυτόν τον τρόπο, η Βιοπερίνη ενισχύει σημαντικά την ικανότητα οποιουδήποτε συμπληρώματος με το οποίο συνδυάζεται, γιατί επιτρέπει σε μεγαλύτερο μέρος του συμπληρώματος να εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος.

Έτσι, με το Size Gain Plus, έχετε ένα από τα πιο ισχυρά χάπια αύξησης του πέους που είναι διαθέσιμα, που έγινε ενδεχομένως 60 τοις εκατό πιο ισχυρό, μόνο και μόνο επειδή περισσότερο από αυτό απορροφάται από τον οργανισμό.

Χάπια Μεγέθυνσης Πέους - Σύγκριση

Χάπια Χαρακτηριστικά Αξιολόγηση Επίσημη Ιστοσελίδα
size gain plus greece Επιμήκυνση πέους μέχρι και 5εκ
Μέχρι 20% αύξηση διαμέτρου
Ελέγχει τις εκσπερματώσεις
Αυξάνει την διάρκεια και την ένταση του οργασμού
Δίνει στύσεις μεγαλύτερης διάρκειας
Επωφεληθείτε έκπτωση 10% λόγω της ιδιαίτερης σχέσης μας με την εταιρία
Περιέχει 100% φυσικά συστατικά
Δίνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Πληρωμή με Αντικαταβολή
BiggerSize Greece Ισχυρή φυτική φόρμουλα
Εκπληκτικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα άσκησεων
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Πληρωμή με Αντικαταβολή
xtrasize greece Κλινικά δοκιμασμένο σε ανθρώπους
Βελτιώνει την ποιότητα της στύσης πάνω από 60%.
Αυξημένη αποτελεσματικότητα
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 67 ημερών
Υψηλό ποσοστό ικανοποίησης πελατών
Πληρωμή με Αντικαταβολή
Gigantx Αγορά Ισχυρή φόρμουλα
Συγκρίσιμα αποτελέσματα σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα άσκησης
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Πολύ ακριβή Πληρωμή με Αντικαταβολή

Αποτελέσματα

Έχω πλέον δοκιμάσει και αυτή τη νέα φόρμουλα και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σε σύγκριση με την πρωτότυπη, αυτή είναι απίστευτη.

Μέσα σε λίγες μέρες από την αρχή της χρήσης παρατήρησα απτές βελτιώσεις στη ροή του αίματος στο πέος μου. Οι φλέβες άρχισαν να διογκώνονται στον άξονα του πέους μου, το κεφάλι του πέους μου πρήστηκε, το μέγεθος μου στη χαλαρότητα φαινόταν σαν μέγεθος «ζεστού μπάνιου». Δεν θυμάμαι τόσο γρήγορες ή εντυπωσιακές βελτιώσεις με το αρχικό έτσι είναι προφανές ότι το νέο Size Gain Plus αρχίζει να δουλεύει πολύ γρήγορα.

Και ενώ η αρχική φόρμουλα με ενθάρρυνε πραγματικά να επιμείνω στο πρόγραμμα άσκησης του πέους μου – γιατί παρατήρησα μια καλή αύξηση ενός εκατοστού στο μήκος σε στύση κατά τον πρώτο μήνα – τίποτα δεν με είχε προετοιμάσει για τα αποτελέσματα του Size Gain Plus.

Χωρίς καμία επιπλέον διέγερση του πέους – δεν κάνω ασκήσεις πέους πλέον- όλη η προστιθέμενη ροή αίματος από τη λήψη του νέου Size Gain Plus αύξησε το μέγεθός μου σε στύση μου κατά σχεδόν ένα εκατοστό σε λιγότερο από ένα μήνα.

Τώρα, ενώ σε συνδυασμό με την άσκηση θα μπορούσα να περιμένω ένα τέτοιο αποτέλεσμα μέσα σε ένα μήνα, το ότι επιτεύχθηκε απλά και μόνο με τη χρήση του συμπληρώματος είναι πρωτοφανές. Η βελτιωμένη απορρόφηση του Size Gain Plus έχει μια συγκλονιστική διαφορά.

Για όποιον σκέφτεται την αγορά χαπιών μεγέθυνσης του πέους, ο αρχικός τύπος του Size Gain ήταν πάντα η πρώτη μου σύσταση. Αλλά το Size Gain Plus ξεπερνά κατά πολύ το πρωτότυπο τόσο από άποψη απόδοσης όσο και αποτελεσμάτων.

Μπορεί να κοστίζει λίγο περισσότερο από τις άλλες μάρκες, αλλά τελικά με τα αποτελέσματα που θα επιτευχθούν… αξίζει πραγματικά να ξοδέψετε λίγα επιπλέον χρήματα. Και σε αντίθεση με πολλούς από τους ανταγωνιστές τους, οι κατασκευαστές του Size Gain Plus έχουν μια πραγματική εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Έτσι, αν ψάχνετε να προσθέσετε μερικά εκατοστά στο πέος σας το συντομότερο δυνατόν και να βελτιώσετε μαζικά τη συνολική σεξουαλική υγεία σας χωρίς κινδύνους, το Size Gain Plus είναι αναμφισβήτητα τα καλύτερα χάπια μεγέθυνσης πέους που μπορείτε να πάρετε αυτή τη στιγμή.

Γιατί το Size Gain Plus Είναι το Καλύτερο

SizeGain Plus Χαπια comparisonΕδώ είναι μερικοί από τους βασικούς λόγους για να σκεφτείτε σοβαρά την αγορά του Size Gain Plus:
Φήμη: Βελτιωμένη φόρμουλα για ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα χάπια πέους για πάνω από μια δεκαετία.

Σοβαρά Ισχυρό: Το Size Gain Plus όχι μόνο περιέχει ένα ισχυρό συνδυασμό ενεργών συστατικών αλλά και περισσότερα από αυτά τα συστατικά εισέρχονται στο αίμα χάρη στην ένταξη της Βιοπερίνης– μίας ένωσης ενίσχυσης της βιο-διαθεσιμότητας που αυξάνει την απορρόφηση των δραστικών συστατικών κατά 60 τοις εκατό.

Φαρμακευτικής ποιότητας – Παράγεται σε εγκαταστάσεις ιατρικού βαθμού cGMP εξασφαλίζοντας τη σταθερή ποιότητα των συστατικών, της καθαρότητας και της δραστικότητας.

Καλά διαμορφωμένο – Βέλτιστη δόσεις και αναλογίες συστατικών που προσφέρουν καλύτερα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη μάρκα που έχω συναντήσει.

Ισχυρό: Από προσωπική εμπειρία έχω διαπιστώσει ότι οι τεράστιες ιδιότητες ενίσχυσης του αίματος στο πέος του Size Gain Plus ισοδυναμούν με εξέχουσες αυξήσεις στο μέγεθος μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Μόνιμο: Οι αγορές του Size Gain Plus έρχονται με ένα σοβαρό, υψηλής έντασης, πρόγραμμα άσκησης του πέους. Η άσκηση του πέους γίνεται πολύ πιο αποτελεσματική όταν συνδυάζεται με ένα χάπι υψηλής ισχύος για το πέος. Η βελτίωση της ροής του αίματος στο πέος και τα αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης από το συμπλήρωμα βελτιώνουν την ανάκαμψη από τις προπονήσεις και οδηγούν σε ταχύτερη πρόοδο. Ο συνδυασμός του Size Gain Plus με ένα πρόγραμμα άσκησης του πέους υψηλής έντασης είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να προσθέσετε μερικά εκατοστά στο πέος σας πιο γρήγορα από ότι θα μπορούσατε να τις προσθέσετε στους δικέφαλους μυς σας.

Εγγύηση – Μία από τις λίγες εταιρείες που κρατάνε με συνέπεια τις υποσχέσεις τους τα τα χρήματά μου από την αρχική «δοκιμαστική αγορά» επιστράφηκαν μετά από 60 ημέρες χωρίς προβλήματα.

Δοκιμασμένο: Ένα από τα λίγα αντρικά συμπληρώματα ενίσχυσης να έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό με κλινικές δοκιμές. Μέσα σε 12 εβδομάδες, τα άτομα της δοκιμής που έλαβαν το Size Gain Plus πέτυχαν βελτιωμένη ποιότητα της στύσης κατά πάνω από 60 τοις εκατό σε σύγκριση με τους άνδρες που πήραν το εικονικό φάρμακο.

Καταπληκτική τιμή – Αν μπορέσετε να επωφεληθείτε από αυτές τις αποκλειστικές εκπτώσεις, θα βρείτε ότι το Size Gain Plus δεν είναι μόνο εξαιρετικά ισχυρό, αλλά έχει και την καλύτερη αξία από τις άλλες μάρκες.

XtraSize

XtraSize photografia proiontos-001Παρόμοια με το Size Gain Plus, το XtraSize είναι ένα άλλο χάπι μεγέθυνσης του πέους «επόμενης γενιάς» που έχει αποκτήσει μεγάλη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών.

Στην πραγματικότητα, έχοντας ο ίδιος δοκιμάσει αυτό το νέο χάπι για ένα μήνα, δεν έχω κανένα δισταγμό να το συστήσω. Μετά από αναμονή περίπου μιας εβδομάδας για να εμφανιστούν τα πρώτα αποτελέσματα είχα στύσεις που ήταν μεγαλύτερες κατά περίπου 1.5 εκατοστά σε μήκος και πάνω από 2.5 εκατοστά σε πλάτος- και αυτό χωρίς καθόλου επιπλέον ασκήσεις του πέους. Αυτό σας δίνει μια ιδέα για το πόσο ισχυρά είναι τα αποτελέσματα ενίσχυσης του  αίματος του πέους των νέων χάπια XtraSize.

Το μυστικό για την εντυπωσιακή επιτυχία του XtraSize έγκειται το πρωταρχικό συστατικό του (ελλαγικό οξύ – που προέρχεται από το ρόδι) που προωθεί την αυξημένη ροή του αίματος στο πέος μέσω του ίδιου φυσιολογικού μηχανισμού με το Viagra – και ως εκ τούτου παράγει μαζικά πρησμένες στύσεις.

Το Viagra λειτουργεί με την αύξηση των επιπέδων του νιτρικού οξειδίου (μια χημική ουσία που διευρύνει τις αρτηρίες του πέους) για να επιτρέψει σε αυξημένους όγκους αίματος να εισέλθουν στο πέος. Το ελλαγικό οξύ λειτουργεί τόσο καλά για την προώθηση του νιτρικού οξειδίου με παρόμοιο τρόπο με το Viagra που η κλινική έρευνα το έχει ονομάσει ως μία αποτελεσματική, φυσική εναλλακτική λύση χωρίς φάρμακα.

Για να διασφαλίσει ότι το XtraSize θα έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ο κατασκευαστής περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση στον έναν οδηγό άσκησης του πέους Penis Health – ένα πρόγραμμα που έχει αποδειχθεί κλινικά ότι παράγει μια μέση αύξηση της τάξης των 2 εκατοστών στο μήκος του πέους σε στύση (χωρίς τη συνδυασμένη χρήση των χαπιών). Αν σκεφτείτε τα αποτελέσματα που βίωσα κατά τη χρήση των χαπιών XtraSize από μόνα τους, μπορείτε να φανταστείτε τι θα μπορούσε να επιτευχθεί με το συνδυασμό τους με την άσκηση.

Το XtraSize δεν βρίσκεται τριγύρω όσο το Size Gain Plus, και ως εκ τούτου, δεν έχει το ίδιο αποδεδειγμένο ιστορικό. Αλλά από τα αποτελέσματα που βίωσα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μπορείτε να δοκιμάσετε το προϊόν χωρίς κινδύνους για μέχρι και 90 ημέρες, δεν νομίζω ότι θα περάσει πολύς χρόνος μέχρι το XtraSize να αποκτήσει παρόμοια φήμη.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το XtraSize κάνοντας κλίκ εδώ.

BiggerSize

Το BiggerSize είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής το όποιο συμβάλλει στην αύξηση της ισχύος του πέους, στην ισχυρή στύση, στον δυνατό οργασμό, στην άρση των προβλημάτων με την πρόωρη εκσπερμάτιση καθώς και στη διεύρυνση και πάχυνση του πέους. Αυτές τις πληροφορίες μας τις δίνει η εταιρεία που κατασκευάζει το BiggerSize η  Medico η οποία βρίσκεται στην Πολωνία και ελέγχεται απο τον Ευρωπαϊκό οργανισμό τροφίμων και συμπληρωμάτων.

Συνοπτικά μπορούμε να πούμε πως τα χάπια BiggerSize δημιουργήθηκαν για άνδρες που θέλουν να υποστηρίξουν τη διαδικασία της αυξημένης ροής αίματος σε όλα τα σπηλαιώδη σώματα του πέους και με αυτό τον τρόπο να προκαλέσουν την μεγέθυνση του πέους. Για το σκοπό αυτό, αναπτύχθηκε αυτή η φυτική φόρμουλα, η οποία έχει βασιστεί σε εκχυλίσματα υψηλής συγκέντρωσης (συγκέντρωση έως 20:1), τα οποία έχουν σκοπό να επηρεάσουν συνολικά τη σεξουαλική απόδοση

Η δράση των χαπιών βασίζεται στη βέλτιστη αύξηση της ροής του αίματος στα αιμοφόρα αγγεία στη δομή του πέους. Τα σπηλαιώδη σώματα που βρίσκονται εσωτερικά στο πέος, υπό την επίδραση της αυξημένης παροχής αίματος, μπορούν να τεντωθούν περισσότερο και να σας δώσουν αρκετά έξτρα εκατοστά τόσο σε πάχος όσο και σε μήκος. Αυτό που διακρίνει το BiggerSize είναι η σύνθεση η οποία μπορεί με φυσικό τρόπο και χωρίς να υποβληθείτε σε ανατριχιαστικές επεμβάσεις να σας βοηθήσει να αυξήσετε το μέγεθος του πέους…..Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το biggerSize

Μενού