Αύξηση Όγκου Σπέρματος

Οι 5 Καλύτερες Μέθοδοι για Αύξηση Ποσότητας Σπέρματος

αυξηση σπερματοςΓνωρίζετε ποια πλευρά της σεξουαλικής σας απόδοσης έχει την πιο σημαντική επίδραση στην αυτοπεποίθηση σας; Το να αντέχετε αρκετά χωρίς να εκσπερματώσετε για να ευχαριστήσετε την γυναίκα σας είναι ένα από αυτά. Το να έχετε ένα μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος είναι οπωσδήποτε το δεύτερο.

Ένας μεγαλύτερος όγκος σπέρματος συνδέεται πάντα με την αρρενωπότητα και με εξαιρετική απόδοση. Συνδέεται επίσης με περισσότερη ευχαρίστηση. Θα απαιτείται ένας μεγαλύτερος αριθμός συσπάσεων για εκσπερμάτωση, κάτι που οδηγεί σε έναν πιο δυνατό οργασμό.

Πολλοί άντρες πιστεύουν ότι ο όγκος σπέρματος είναι κάτι δεδομένο που δεν μπορεί να αλλάξει. Αυτό δεν ισχύει. Πολλές φυσικές τεχνικές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να απολαύσετε έναν μεγαλύτερο όγκο κάθε φορά που κάνετε σεξ.

Συνιστώμενα Προϊόντα

VOLUME500
 
Αυξήστε την ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος σας ,απλά και με ασφάλεια, χάρη στην αποκλειστική και βελτιωμένη φόρμουλα με βάση τα φυσικά συστατικά
 
39,95€  49,90€

Να Παίρνετε τις Βιταμίνες σας

Πολλές βιταμίνες μπορεί να έχουν μια θετική επίδραση στον όγκο εκσπερμάτωσης και στην σπερματογένεση (τον μηχανισμό που χρησιμοποιεί το σώμα για να δημιουργήσει καινούρια κύτταρα σπέρματος). Αν σας ενδιαφέρει να αφήσετε την σύντροφο σας έγκυο, θα πρέπει οπωσδήποτε να σκεφτείτε πιο αποτελεσματική ενίσχυση ή αλλαγή της δίαιτας σας.

Οι βιταμίνες που είναι σημαντικές για την αύξηση του όγκου σπέρματος περιλαμβάνουν τις ακόλουθες:

  • Βιταμίνη B12: είναι μια από τις πιο σημαντικές βιταμίνες για την ενίσχυση της αντρικής γονιμότητας. Η βιταμίνη B12 βελτιώνει την ποσότητα του σπέρματος αλλά και την κινητικότητα του. Βοηθάει επίσης στην δημιουργία αρκετού σπερματικού υγρού. Αυτό το υγρό είναι πολύ σημαντικό για την μεταφορά σπερματικών κυττάρων από το αντρικό σώμα στο γυναικείο.
  • Βιταμίνη C: βρίσκεται σε μια μεγάλη ποικιλία εσπεριδοειδών, και βελτιώνει την γενική υγεία και έχει επίδραση στον όγκο και την ποιότητα του σπέρματος. Η Βιταμίνη C προστατεύει τα κύτταρα του σπέρματος από την βλαβερή δραστηριότητα των ελεύθερων ριζών, μειώνοντας το ρίσκο των ελαττωμάτων και αποτρέποντας την μικρή ποσότητα σπέρματος.
  • Βιταμίνη E: αυτή είναι μια άλλη βιταμίνη γνωστή για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές της ιδιότητες. Αυξάνει την ποσότητα του σπέρματος και επίσης διασφαλίζει ότι υπάρχει αρκετό υγρό για την μεταφορά και την επιβίωση των μικρών “κολυμβητών”.

Να Πίνετε Αρκετό Νερό

Αν και φαίνεται λογικό, πολλοί άντρες δεν μπορούν να δουν την σχέση ανάμεσα στην πρόσληψη αρκετού νερού και τον μεγάλο όγκο σπέρματος. Σχεδόν το 99% του σπέρματος προέρχεται από το νερό και τα θρεπτικά συστατικά. Αν δεν έχετε αρκετό νερό στο σώμα σας, κατά κανόνα θα έχετε πιο πυκνό σπέρμα.

Η εκσπερμάτιση αποτελείται κυρίως από σπερματικό υγρό, κύτταρα σπέρματος και μερικά θρεπτικά συστατικά. Αν είστε αφυδατωμένοι, η ποσότητα υγρών που θα βγει από το σώμα σας κάθε φορά που εκσπερματώνετε θα είναι περιορισμένη.

Το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται ανάμεσα σε δυο και τρία λίτρα νερού την ημέρα για να λειτουργήσει σωστά. Αν θέλετε να δείτε μια ενδυνάμωση στον όγκο σπέρματος, θα πρέπει να αυξήσετε την ημερήσια πρόσληψη νερού.

Μην αντικαταστήσετε το νερό με ζαχαρούχα ή ανθρακούχα ποτά. Αυτά δεν έχουν τα ίδια αποτελέσματα στην υγεία, για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι τα ανθρακούχα ποτά και η επιπρόσθετη ζάχαρη μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας.

Να Απέχετε από το Σεξ

Αν θέλετε να αποδώσετε σαν ροκ σταρ σε μια επερχόμενη ερωτική συνεύρεση, θα πρέπει να σκεφτείτε να απέχετε από την σεξουαλική δραστηριότητα τις ημέρες πριν από το μεγάλο γεγονός.

Αποχή από την σεξουαλική δραστηριότητα σημαίνει αποχή και από τον αυνανισμό.

Όλοι οι άντρες γνωρίσουν ότι αν δεν κάνουν σεξ για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ο όγκος σπέρματος θα είμαι μεγάλος στον πρώτο τους οργασμό. Είναι ένας απλός μηχανισμός και μπορεί να κάνει την δουλειά σε μια μεμονωμένη περίπτωση ή σε μια συνεύρεση της μιας βραδιάς.

Ένα πράγμα που θα πρέπει να θυμάστε σαν μια πιθανή αρνητική συνέπεια είναι ότι μεγάλη περίοδος αποχής μπορεί να έχει αντίκτυπο στην ικανότητα να κρατηθείτε για μεγάλο διάστημα χωρίς να εκσπερματώσετε. Συνεπώς, πρέπει να σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά αυτής της στρατηγικής πριν την επιλέξετε.

Εκσπερμάτωση κάθε μέρα

Αρκετοί άνθρωποι ρωτούν πόσο συχνά πρέπει να εκσπερματώνει ένας άνδρας. Η εκσπερμάτιση έχει πολλά οφέλη για την υγεία και επιστημονικά η εκσπερμάτιση είναι καλή για την υγεία.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συχνότητα με την οποία ένας άντρας πρέπει να εκσπερματώνει. Δεν υπάρχουν στέρεες ενδείξεις ότι η αποτυχία εκσπερμάτισης προκαλεί προβλήματα υγείας. Ωστόσο, η συχνή εκσπερμάτιση μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη στον άνδρα. Η εκσπερμάτιση μπορεί να γίνεται μέσω του σεξ ή του αυνανισμού κάθε ημέρα αν αυτό σας ευχαριστεί.

Δεν είναι λάθος όταν ένας άντρας θέλει να εκσπερματώνει κάθε μέρα. Εφόσον δεν είστε εθισμένοι στο σεξ ή στον αυνανισμό, δεν είναι κακό να εκσπερματώνετε καθημερινά. Στην πραγματικότητα, η καθημερινή εκσπερμάτιση κάνει το σώμα σας να είναι σε καλύτερη κατάσταση. Η εκσπερμάτιση κάθε μέρα θα απελευθερώσει το άγχος, θα τονώσει τη διάθεσή σας και επίσης βοηθά στην απομάκρυνση του παλιού σπέρματος, έτσι ώστε το νέο σπέρμα να αποκτήσει χώρο.

Όταν εκσπερματώνετε, το σώμα σας απελευθερώνει ντοπαμίνη και ωκυτοκίνη. Η ντοπαμίνη είναι μια ορμόνη που απελευθερώνεται όταν νιώθεις ευχαρίστηση και ενισχύει τη διάθεσή σου. Η ωκυτοκίνη είναι μια ορμόνη που μειώνει τα επίπεδα του στρες.

Επιπλέον, η εκσπερμάτιση χαλαρώνει το σώμα σας, προσφέροντας σας έναν ποιοτικό ύπνο. Ο ποιοτικός ύπνος σας βγάζει από την ένταση και κάνει το σώμα σας υγιές και δυνατό για να αντιμετωπίσετε την επόμενη μέρα.

Επιλέξτε Βότανα και Φυσικά Συμπληρώματα

Οι άντρες χρησιμοποιούν βότανα και φυσικά αφροδισιακά για αιώνες. Αυτές οι ασφαλείς ουσίες έχουν αποδειχτεί ότι βελτιώνουν την απόδοση, δυναμώνουν την στυτική ανταπόκριση, βελτιώνουν την γονιμότητα και ενισχύουν τον όγκο σπέρματος.

Περιττό να πούμε ότι, μερικά φυσικά εκχυλίσματα θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα από άλλα:

  • L-αργινίνη: ενώ είναι γνωστή για την ικανότητα της να δυναμώνει την στυτική ανταπόκριση εξαιτίας της παραγωγής νιτρικού οξέως, η l-αργινίνη μπορεί επίσης να βελτιώσει την σπερματογένεση. Είναι μια εξαιρετική συμπληρωματική επιλογή για τους άντρες που θέλουν να δουν βελτίωση στην σεξουαλική τους απόδοση.
  • Μάκα: το βότανο από το Περού και δυνατό τοπικό αφροδισιακό έχει μελετηθεί κλινικά για την ικανότητα της να αυξάνει τον όγκο σπέρματος. Η Μάκα βελτιώνει επίσης την αντρική γονιμότητα και είναι το τέλειο συμπλήρωμα για ζευγάρια που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί.
  • Σερενόα η πριονωτή: υψηλή σε φυτοστερόλες και απαραίτητα λιπαρά οξέα, η σερενόα η πριονωτή βελτιώνει την παραγωγή σπέρματος και αυξάνει τον όγκο σπέρματος. Η σερενόα η πριονωτή είναι επίσης γνωστή για την θετική επίδραση στην υγεία του προστάτη. Ο προστάτης είναι ένας κύριος αντρικός αδένας όπου σχηματίζεται ένα μέρος του υγρού (υγρό του προστάτη) που βρίσκεται στο σπέρμα.

Αν δεν θέλετε να πάρετε μεμονωμένα εκχυλίσματα και θρεπτικά συστατικά, ίσως θα θέλατε να σκεφτείτε ένα ποιοτικό συμπλήρωμα αντρικής βελτίωσης. Τα χάπια Volume Pills είναι ένα τέτοιο προϊόν. Το συμπλήρωμα σχηματίζεται από έναν γιατρό και σύμφωνα με πολλούς κριτικούς, είναι μια από τις καλύτερες επιλογές όσον αφορά την αύξηση του όγκου του σπέρματος ( μ’άλλα λόγια, πώς να χύνεται περισσότερο. )

Μερικά από τα πιο σημαντικά συστατικά των Volume 500 Pills είναι οξείδιο του ψευδαργύρου, τριβόλι, πικρό πεπόνι, drilizen, φύκια των βράχων και πολλά άλλα φυτικά εκχυλίσματα που αποτελούν μέρος της Κινέζικης παραδοσιακής ιατρικής.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα Volume Pills και άλλα κορυφαία προϊόντα αύξησης του σπέρματος που είναι διαθέσιμα στην αγορά, μπορείτε να διαβάσετε την περιεκτική μας κριτική.

Σωματική Άσκηση και Ένα Καθημερινό Πρόγραμμα Ασκήσεων με Στόχο την Αντρική Βελτίωση

Το να είστε γυμνασμένοι και υγιείς θα έχει προφανώς ένα θετικό αντίκτυπο στην σεξουαλική σας ευημερία. Είναι καλή ιδέα να έχετε ένα καθημερινό πρόγραμμα ασκήσεων και να συνηθίσετε να γυμνάζεστε τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.

Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι η τακτική άσκηση μπορεί να αυξήσει την ποσότητα σπέρματος και να βελτιώσει την σπερματογένεση. Θα σας βοηθήσει επίσης να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος, να ενισχύσετε τα επίπεδα τεστοστερόνης σας και να μειώσετε τον κίνδυνο να πάσχετε από στυτική δυσλειτουργία.

Εκτός από την σωματική άσκηση, μπορείτε να σκεφτείτε επίσης ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ασκήσεων για την αντρική βελτίωση που εστιάζει στον κύριο σας στόχο – την ενίσχυση του όγκου εκσπερμάτισης.

Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες ασκήσεις για το πέος για να βελτιώσετε την σεξουαλική σας αντοχή αλλά όσον αφορά την ενίσχυση του όγκου εκσπερμάτισης οι ασκήσεις kegel είναι η καλύτερη επιλογή.

Οι ασκήσεις Kegel είναι μια μορφή πίεσης και χαλάρωσης των μυών που στοχεύουν στους μύες στην βάση του πέους. Αυτοί είναι οι μύες που πιέζετε για να κρατήσετε την ροή ούρων όταν ουρείτε. Οι μύες στην βάση του πέους είναι επίσης αυτοί που συσπώνται κατά την διάρκεια της εκσπερμάτισης.

Οι δυνατοί μύες στην βάση του πέους θα οδηγήσουν σε πιο ισχυρές συσπάσεις. Οι πιο ισχυρές συσπάσεις θα συμβάλουν σε μια υψηλότερη συγκέντρωση εκσπερμάτισης που θα απελευθερωθεί και σε έναν πιο ισχυρό οργασμό. Είναι μια κατάσταση που θα σας αποφέρει μόνο κέρδη.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πράγματα από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε τον όγκο του σπέρματος και να ενισχύσετε την γονιμότητα σας. Θυμηθείτε, παρόλα αυτά, ότι το πρόγραμμα για την αντρική βελτίωση που έχει αποτελέσματα σε έναν άντρα δεν σημαίνει ότι θα έχει τα ίδια αποτελέσματα και σε κάποιον άλλο.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να δοκιμάσετε διάφορες μεθόδους και να αξιολογήσετε τα αποτελέσματα. Αν ενδιαφέρεστε για ένα συμπλήρωμα αύξησης του όγκου εκσπερμάτισης, τότε ισχύει ο ίδιος κανόνας. Κατανοήστε τα συστατικά, αναζητήστε έναν γνωστό κατασκευαστή και θα είστε ευτυχείς με το αποτέλεσμα.

Συνιστώμενα Προϊόντα

maxatin

MAXATIN
 
Απογειώστε τον οργασμό σας, αυξάνοντας την ποσότητα του σπέρματος κατά 500% σε μία εβδομάδα.
 
55,00€  64€

Μενού