Πώς Δουλεύουν οι Μεγεθυντές Πέους

Πώς Δουλεύουν οι Μεγεθυντές Πέους;

Η θεωρία πίσω από το πώς δουλεύουν οι μεγεθυντές πέους είναι πολύ απλή: τεντώνουν σταδιακά το πέος μέσω της εφαρμοσμένης τάσης.

Πώς οδηγεί όλο αυτό το τέντωμα σε κέρδη στο μήκος του πέους;

Λοιπόν, μπαίνουν σε λειτουργία αρκετές φυσιολογικές διαδικασίες, αλλά το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα επί των συνδέσμων του πέους στη βάση του πέους.

Αυτοί οι σύνδεσμοι – που ονομάζονται suspensory και fundiform- συνδέουν το πέος με το σώμα. Ωστόσο, προκαλούν επίσης την κλίση του πέους με προς τα πάνω πίσω από το ηβικό οστό.

Λόγω αυτής της εσωτερικής κλίσης, ο εξωτερικός άξονας του πέους δεν είναι τόσο ορατός όσο θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.

Ευτυχώς, οι σύνδεσμοι είναι επίσης σχετικά ελαστικοί και ανταποκρίνονται καλά στο συνεπές τέντωμα.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι οι μεγεθυντές πέους λειτουργούν με το τέντωμα αυτών των συνδέσμων. Καθώς οι σύνδεσμοι τεντώνουν, η κλίση του πέους πίσω από το ηβικό οστό μειώνεται. Και καθώς μειώνεται η κλίση του εσωτερικά κλεισμένου πέους, κρέμεται μεγαλύτερο μέρος του άξονα του πέους έξω από το σώμα.

Με πολλούς τρόπους, οι μεγεθυντές πέους λειτουργούν ακριβώς όπως ξετυλίγουμε ένα κομμάτι σπάγκου.

Αυτή είναι η θεωρία τουλάχιστον.

Συσκευές Μεγέθυνσης Πέους - Σύγκριση

Μεγεθυντής Χαρακτηριστικά Αξιολόγηση Επίσημη Ιστοσελίδα
gnetics extender greece Επιμήκυνση του πέους σε στύση μεταξύ 3 και 7 εκ
Επιμήκυνση του πέους σε χαλάρωση μεταξύ 3 και 7 εκ
Αύξηση του φάρδους του πέους σε στύση μεταξύ 1 και 1.5 εκ της περιμέτρου της βάσης του
Αύξηση του φάρδους του πέους σε χαλάρωση μεταξύ 1 και 1,5 εκ της περιμέτρου της βάσης του
Η επιμήκυνση και το φάρδος διατηρούνται μόνιμα
Μείωση της καμπυλότητας του πέους μέχρι 70%
Δεν έχει παρενέργειες
Επωφεληθείτε έκπτωση 20% λόγω της ιδιαίτερης σχέσης μας με την εταιρία
Πληρωμή με Αντικαταβολή
Έρχεται με διακριτική αποστολή!
sizegenetics greece Μπορεί να βοηθήσει να επεκτείνει το πέος σας εύκολα κατά κάποια εκατοστά
Χρησιμοποιήστε την ίδια συσκευή που συνιστάται από τους χειρουργούς μεγέθυνσης πέους
Δωρεάν ασκήσεις για να σας βοηθήσουν να δυναμώσετε τις στύσεις σας
Τεχνικές για να σας βοηθήσουν να ελένξετε το πότε εκσπερματώνετε
Δε Γίνετε Πληρωμή με Αντικαταβολή

Αλλά λειτουργούν οι μεγεθυντές πέους στην πράξη;

Παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι είναι συχνά επιφυλακτικοί, υπάρχουν αυξανόμενες ιατρικές αποδείξεις που πραγματικά υποστηρίζουν τον ισχυρισμό ότι οι μεγεθυντές πέους όντως λειτουργούν.

Κατά τα τελευταία 15 χρόνια περίπου, μελέτη με τη μελέτη – πολλές δημοσιευμένες σε κορυφαία έγκριτα ιατρικά περιοδικά – έχουν αναφερθεί θετικά αποτελέσματα.

Τα ιατρικά δεδομένα αναφέρουν με συνέπεια παρόμοια αποτελέσματα: οι άνδρες που χρησιμοποιούν την έλξη πέους με συνέπεια για ένα συνδυασμένο σύνολο περίπου 1.000 ωρών διάρκειας 3 – 6 μήνες επιτυγχάνουν σημαντική επιμήκυνση του πέους της τάξης του 25 – 30 τοις εκατό.

Τα δικαιολογητικά ιατρικά στοιχεία είναι τόσο σπουδαία στην πραγματικότητα, που η έλξη πέους είναι μέχρι σήμερα η μόνη σίγουρη επαληθευμένη μέθοδος μη χειρουργικής διεύρυνση πέους.

Τι περισσότερο, αυτές οι αυξήσεις στο μήκος του πέους δεν γίνονται σε βάρος της περιφέρειάς του.

Ενώ είναι αλήθεια ότι οι αυξήσεις στην περιφέρεια του πέους είναι συχνά ελάχιστες, δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε έρευνα μια περίπτωση λέπτυνσης του πέους από ασθενή.

Έτσι, εάν φοβάστε να χρησιμοποιήσετε την έλξη πέους, μπορείτε να μείνετε ήσυχοι. Δεν θα τεντωθεί το πέος σας σαν ένα λεπτό, ψιλόλιγνο κομμάτι πλαστελίνη.

Η Μηχανική ενός Επιμηκυντή Πέους

Η βασική μηχανική του πώς λειτουργούν οι μεγεθυντές πέους είναι αρκετά απλή: δύο ράβδοι επιμήκυνσης τρέχουν προς τα κάτω σε κάθε πλευρά του άξονα του πέους, και ασφαλίζουν ακριβώς πίσω από το κεφάλι.

Τα επίπεδα έντασης στη συνέχεια ελέγχονται με δύο διαδικασίες: Πρώτον, ρυθμίζοντας το μήκος των ράβδων επιμήκυνσης, έτσι ώστε να ταιριάζουν με το τρέχον μέγιστο μήκος του τεντωμένου πέους. Δεύτερον, προσαρμόζοντας τη ρύθμιση της έντασης.

Οι μεγεθυντές πέους ιατρικού βαθμού έχουν πολλαπλές ρυθμίσεις έντασης – και το μυστικό για την αποτελεσματικότητά τους είναι ότι εφαρμόζουν το επιλεγμένο επίπεδο έντασης με ακρίβεια αλλά και συνέπεια. Το ελάχιστο είναι συνήθως περίπου τα 900 γραμμάρια (κατάλληλο για έναν νέο χρήστη) ενώ η μέγιστη ένταση είναι συνήθως περίπου το 1.5kg (το οποίο φτάνεται μετά από μερικές εβδομάδες χρήσης).

Αυτές είναι οι ρυθμίσεις έντασης που έχουν παραγάγει θετικά αποτελέσματα σε πολλές ιατρικές μελέτες.

Ωστόσο, τελευταία, έχουν μπει στην αγορά κάποιες συσκευές υψηλότερης ενέργειας. Για παράδειγμα, ο επιμηκυντής της SizeGenetics προσφέρει μέγιστη ρύθμιση έντασης των 2.3kg (800 γραμμάρια περισσότερο από το κανονικό ανώτατο όριο) ενώ η συσκευή Gnetics Extender παρέχει μια τεράστια μέγιστη δύναμη έλξης των 2.8 κιλών – αρκετή για να τεντώσει την προβοσκίδα ενός αφρικανικού ελέφαντα.

Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη, το ότι αυτές οι πιο ισχυρές συσκευές – που αναπτύχθηκαν από τις ίδιες ιατρικές εταιρείες – αναφέρουν την παραγωγή ακόμα πιο γρήγορων κερδών μήκους από αυτά που καταγράφονται συνήθως σε κλινικές μελέτες.

Σπουδαιότητα της Ασφαλούς Εφαρμογής & Άνεσης

Μεγάλο μέρος της αποτελεσματικότητας ενός επιμηκυντή πέους είναι, όπως προαναφέρθηκε, η ικανότητα να διατηρεί σταθερά επίπεδα ακριβούς έντασης στο πέος καθώς περνάνε οι ώρες.

Για να το κάνει αυτό, η συσκευή θα πρέπει επίσης να προσφέρει μια ασφαλή μορφή εφαρμογής στο κεφάλι του πέους.

Παλαιότερες συσκευές χρησιμοποιούσαν μια απλή θηλιά σιλικόνης, η οποία χρησιμοποιούνταν σχεδόν σε garote στυλ για να ασφαλίσει τη συσκευή στο πέος. Φυσικά, αυτή η εφαρμογή σε μορφή θηλιάς είναι τόσο αναξιόπιστη όσο και άβολη.

Οι νεότερες συσκευές που φτιάχτηκαν από τον πρόδρομο στον τομέα – την DanaMedic – έχουν αντικαταστήσει τη θηλιά σιλικόνης με μια πολύ πιο αξιόπιστη μέθοδος προσάρτησης πολλών μερών που περιλαμβάνει έναν «ιμάντα άνεσης», ο οποίος κατανέμει την πίεση πιο ομοιόμορφα.

Χάρη σε αυτή την εξέλιξη στο σχεδιασμό, αυτές οι νεότερες συσκευές – και πάλι SizeGenetics και Gnetics Extender – είναι πολύ πιο άνετές για να τις φορέσει κανείς για μεγάλα χρονικά διαστήματα και δεν πάσχουν από το κοινό πρόβλημα της σταθερής απόκλισης, το οποίο μπορεί εύκολα να εμποδίσει την πρόοδο.

Gnetics Extender

gnetics-extender

✓ Επιμήκυνση του πέους σε στύση μεταξύ 3 και 7 εκ

✓ Μείωση της καμπυλότητας του πέους μέχρι 70%

✓ Δεν έχει παρενέργειες

Ο Στόχος των 1000 Ωρών

Ένα πράγμα που έχει γίνει σαφές από όλες τις έρευνες πάνω στην έλξη πέους είναι ότι ο χρόνος εφαρμογής ανά ημέρα είναι ανάλογος με τα κέρδη που επιτυγχάνονται. Όσοι φορούν τη συσκευή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ανά ημέρα, θα έχουν πιο γρήγορα κέρδη.

Είναι σχεδόν ένα παιχνίδι αριθμών – με την περισσότερη έρευνα να δείχνει ότι επέρχονται κέρδη μεταξύ των 2.5 – 4 εκατοστών στο μήκος του πέους για κάθε 1000 ώρες εφαρμογής.

Φυσικά, η αξιοπιστία της μεθόδου προσάρτησης, και η άνεση της διάταξης έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην χρήση. Πολλές συσκευές χαμηλότερης ποιότητας απλά δεν μένουν στη θέση τους αρκετά καλά ώστε να έχουν οποιαδήποτε σημαντική επίδραση.

Για το λόγο αυτό, η χρήση ενός ιατρικά πιστοποιημένου επιμηκυντή πέους έχει αποδειχθεί ότι είναι τόσο αξιόπιστη και άνετη που γίνεται απαραίτητη.

Μενού