Ιατρική Έρευνα Έλξης Πέους

Ιατρική έρευνα για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της Έλξης Πέους

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, πολυάριθμες κλινικές μελέτες έχουν διεξαχθεί σχετικά με την αποτελεσματικότητα της μη χειρουργικής διεύρυνσης του πέους με τη χρήση της έλξης.

Παρακάτω βρίσκεται μια περίληψη αυτών των ιατρικών δεδομένων της έρευνας:

Ελκτική Επιμήκυνση του πέους μέσω Stretching – Sienna 1998

Αυτή η ιατρική μελέτη που εκπονήθηκε από τον Jørn Ege Siana, MD, δανό πλαστικό χειρουργό και ουρολόγο (ειδικός σε προβλήματα που επηρεάζουν το αρσενικά γεννητικά όργανα), δόθηκε στη δημοσιότητα και παρουσιάστηκε στο Διεθνές Διεπιστημονικό Συμπόσιο στην Ουρογεννητική Επανορθωτική Χειρουργική τον Απρίλιο του 1998.

Η μελέτη χαρτογράφησε την αποτελεσματικότητα της έλξης πέους σε 18 δοκιμαστές που κυμαίνονταν από 23 έως 47 ετών, οι οποίοι παρουσίαζαν κανονική στυτική ικανότητα και οι οποίοι είχαν υποβληθεί σε καμία προηγούμενη χειρουργική επέμβαση στο πέος.

Κάθε ασθενής χρησιμοποίησε μια συσκευή έλξης για ένα σύνολο 1100 ωρών κατά την διάρκεια 26 εβδομάδων με ιατρική παρακολούθηση κάθε 2 εβδομάδες.

Η δύναμη έλξης που χρησιμοποιήθηκε ήταν στις 0-2 εβδομάδες = 900-1000γρ· 2-24 εβδομάδες = 1000-1200 γρ χρησιμοποιώντας μια ιατρική συσκευή έλξης πέους τύπου 1.

Βασικά αποτελέσματα:

  • Οι ασθενείς πέτυχαν μια συνολική μέση αύξηση της τάξης του 29% στο μήκος του πέους σε στύση.
  • 1.100 ώρες θεραπείας εξομοιώθηκαν με μια μέση αύξηση του μήκους σε στύση 2,8 εκατοστών (1,1 ιντσών).
  • Μέση επιμήκυνση σε στύση ανά εβδομάδα ήταν τα 1,9 χιλιοστά.
  • Σε ποσοστά, οι ασθενείς πέτυχαν μια μέση αύξηση του μήκους σε στύση του 13% μετά από 8 εβδομάδες θεραπείας, 19% μετά από 16 εβδομάδες, 25% μετά τις 20 εβδομάδες και, τέλος, 29% μετά την τελική 26η εβδομάδα.
  • Η αύξηση του μήκους σε στύση για τους ασθενείς με μέσο μήκος στύσης τις 6,4 ίντσες (16.2 εκατοστών) ισοδυναμεί με τις 1,86 ίντσες [4.7 εκατοστά] (8,26 ίντσες – 20.9 εκατοστά – μήκος του πέους σε στύση μετά την αγωγή).
  • Όλοι οι ασθενείς πέτυχαν επιμήκυνση του πέους.
  • Δεν αναφέρθηκαν επιπλοκές.

Συσκευές Μεγέθυνσης Πέους - Σύγκριση

Μεγεθυντής Χαρακτηριστικά Αξιολόγηση Επίσημη Ιστοσελίδα
gnetics extender greece Επιμήκυνση του πέους σε στύση μεταξύ 3 και 7 εκ
Επιμήκυνση του πέους σε χαλάρωση μεταξύ 3 και 7 εκ
Αύξηση του φάρδους του πέους σε στύση μεταξύ 1 και 1.5 εκ της περιμέτρου της βάσης του
Αύξηση του φάρδους του πέους σε χαλάρωση μεταξύ 1 και 1,5 εκ της περιμέτρου της βάσης του
Η επιμήκυνση και το φάρδος διατηρούνται μόνιμα
Μείωση της καμπυλότητας του πέους μέχρι 70%
Δεν έχει παρενέργειες
Επωφεληθείτε έκπτωση 20% λόγω της ιδιαίτερης σχέσης μας με την εταιρία
Πληρωμή με Αντικαταβολή
Έρχεται με διακριτική αποστολή!
sizegenetics greece Μπορεί να βοηθήσει να επεκτείνει το πέος σας εύκολα κατά κάποια εκατοστά
Χρησιμοποιήστε την ίδια συσκευή που συνιστάται από τους χειρουργούς μεγέθυνσης πέους
Δωρεάν ασκήσεις για να σας βοηθήσουν να δυναμώσετε τις στύσεις σας
Τεχνικές για να σας βοηθήσουν να ελένξετε το πότε εκσπερματώνετε
Δε Γίνετε Πληρωμή με Αντικαταβολή

Μεγέθυνση πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση – Gomez de Diego et al 2001

Επιστημονικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο Κογκρέσο Σεξολογίας και Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης, τον Φεβρουάριο του 2001 από τον ισπανό Ουρολόγο, δρ. Eduardo A. Gomez de Diego καταγράφει παρόμοια αποτελέσματα με την παραπάνω μελέτη.

Η έρευνα περιέλαβε μεγαλύτερη ομάδα δοκιμής 37 υγιών ανδρών με φυσιολογική στυτική λειτουργία που κυμαίνονται σε ηλικία από 22 έως 60 ετών. Κανένα από τα άτομα δεν είχε υποβληθεί σε οποιονδήποτε τύπο χειρουργικής επέμβασης του πέους.

Κάθε ασθενής χρησιμοποίησε μια ιατρική συσκευή έλξης πέους τύπου 1 για μια περίοδο έξι μηνών. Η δύναμη έλξης που εφαρμόστηκε ήταν: 0-4 εβδομάδες = 600γρ, 4-8 εβδομάδες = 900γρ, 8- 6 εβδομάδες = 1100γρ, 16-24 εβδομάδες = 1200γρ

Βασικά αποτελέσματα:

  • Μέση αύξηση μήκους σε στύση μετά από 1 μήνα ήταν 0,4726 εκατοστά, ενώ η μέση χαλαρή αύξηση ήταν τα 0,4834 εκατοστά.
  • Μέση αύξηση του μήκους σε στύση μετά από 3 μήνες ήταν 1,4118 εκατοστά, με ελάχιστο ποσοστό αύξησης των 1,1522 εκατοστών.
  • Μέση αύξηση του μήκους σε στύση μετά από 4 μήνες ήταν 1,8462 εκατοστά, με ελάχιστο ποσοστό αύξησης των 1,5809 εκατοστών.
  • Μέση αύξηση μήκους σε στύση μετά από 5 μήνες ήταν 2,2750 εκατοστά, με ελάχιστο ποσοστό αύξησης των 1,7656 εκατοστών.
  • Μέση αύξηση μήκους σε στύση μετά από 6 μήνες ήταν 3,3333 εκατοστά, με ελάχιστο ποσοστό αύξησης των 2,8162 εκατοστών.
  • Κατά τη διάρκεια των 6 μηνών θεραπείας, οι ασθενείς κατά μέσο όρο πέτυχαν αύξηση 27,5% στο μήκος του πέους σε στύση.
  • Η μέση αύξηση στο πάχος (περιφέρεια) ήταν τα 0,81 εκατοστά σε στύση και 0,84 εκατοστά όταν ήταν χαλαρό.

Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα με την ακόλουθη δήλωση:

Η χρήση της έλξης θα αυξήσει το μήκος του πέους, τόσο όταν είναι σε στύση όσο και στη χαλαρή κατάσταση. Η αύξηση του μήκους, και στις δύο καταστάσεις, είναι ευθέως ανάλογη με το χρόνο χρήσης. Η αύξηση του μήκους τόσο σε στύσης όσο και σε χαλάρωση δεν εξαρτάται από το φυσικό μέγεθος του πέους του ασθενούς.

Οι ερευνητές επίσης σημείωσαν ότι τα κέρδη δεν είχαν καμία σχέση με την ηλικία του ασθενούς (όλοι είχαν παρόμοια αποτελέσματα) και ότι, σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, η χρήση μιας συσκευής έλξης πέους παρείχε επίσης οφέλη και στην περίμετρο του πέους (παρέχοντας ένα μέσο κέρδος 0,81 εκατοστών στην περίμετρο σε στύση).

Η αποτελεσματικότητα της ημερήσιας τεχνική stretching του πέους για την επιμήκυνση του «μικρού πέους» – Colpi et al – 2002

Ερευνητές από το Νοσοκομείο του Σαν Πάολο, Μιλάνο, Ιταλία παρουσίασαν τα πορίσματα της μελέτης με τον παραπάνω τίτλο στο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Κοινωνίας για την Έρευνα της Σεξουαλικής Ανικανότητας (ESSIR) στο Αμβούργο, στη Γερμανία το 2002. Η ερευνητική εργασία δημοσιεύθηκε στο International Journal για την έρευνα για την ανικανότητα το ίδιο έτος.

Οι ερευνητές μελέτησαν την αποτελεσματικότητα της έλξης πέους σε 9 άτομα ηλικίας 26 έως 43, τα οποία υπέφεραν από άγχος για το το μέγεθος του πέους τους, αν και όλοι βρισκόταν μέσα στον ιατρικό μέσο όρο μεγέθους. Ως εκ τούτου, η χρήση από την μελέτη του όρου «μικρό πέος» αναφέρεται στην αντιληπτή πεποίθηση των ασθενών ότι τα πέη τους ήταν ασυνήθιστα μικρά.

Σε αυτήν την ιατρική μελέτη, κάθε άτομο έκανε χρήση μιας ιατρική συσκευή έλξης πέους τύπου 1 για 6 ώρες την ημέρα, για τη διάρκεια των 4 μηνών.

Βασικά αποτελέσματα:

  • Μετά την ολοκλήρωση των 4 μηνών θεραπείας, οι ασθενείς παρουσίασαν μέση αύξηση 1,8 εκατοστά στο μήκος του πέους σε στύση (ισοδυναμεί με τη μέτρηση του μήκους σε στύση).
  • Οι ασθενείς που χρησιμοποίησαν την έλξη για χρονικές περιόδους που υπερβαίνουν το μέσο όρο χρήσης 6 ωρών πέτυχαν πιο εμφανή αύξηση στο μήκος. Αυξήσεις του μήκους σε στύση μεταξύ των 2,4 και 3,1 εκατοστών επιτεύχθηκαν από ασθενείς που χρησιμοποίησαν τη συσκευή για 7 έως 9 ώρες.
  • Δεν αναφέρθηκαν επιπλοκές ή αρνητικές παρενέργειες.

Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι αυξήσεις στο μήκος του πέους ήταν ως εκ τούτου, ανάλογες με το συνολικό χρονικό διάστημα εφαρμογής της συσκευής. Με άλλα λόγια, όσο περισσότερο φορούσε κάθε άνδρας τη συσκευή ανά ημέρα, τόσο μεγαλύτερα ήταν και τα κέρδη που πέτυχε.

Επιδράσεις στο Μέγεθος του Πέους από Επιμηκυντές Πέους μέσω της Δύναμης της Έλξης – Z Lee et al 2005

Οι γιατροί από το Ινστιτούτο Ανδρολογίας, στο Νοσοκομείο Renji, Σαγκάη, διεξήγαγαν μια κλινική δοκιμή τριών μηνών που περιέλαβε 30 άνδρες μεταξύ 16 και 40 ετών, για να μελετήσουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της έλξης πέους.

Η μελέτη χρησιμοποίησε ένα πιο επιθετικό σύστημα έλξης σύμφωνα με το οποίο οι ασθενείς έλαβαν οδηγίες να φορέσουν μια συσκευή έλξης πέους για 9 ώρες την ημέρα κατά τη διάρκεια των 3 μηνών θεραπείας.

Βασικά αποτελέσματα:

  • Μετά από θεραπεία 3 μηνών, οι ασθενείς παρουσίασαν μέση αύξηση 2 εκατοστών του μήκους του πέους σε στύση και χαλαρή αύξηση μήκους 2,1 εκατοστών.
  • Η μελέτη επίσης κατέγραψε μέση αύξηση στην περιφέρεια σε στύση 1,9 εκατοστά, με τη μέση αύξηση στην περιφέρεια σε χαλάρωση να είναι τα 1,8 εκατοστά.
  • Η έρευνα σημείωσε «ποσοστό αποτελεσματικότητας 100%» στους δοκιμαστές.
  • Δεν αναφέρθηκαν επιπλοκές.
  • Τα αποτελέσματα ήταν και πάλι, ανάλογα με τον χρόνο καθημερινής εφαρμογής: – όσο μεγαλύτερος ήταν ο ημερήσιος χρόνος εφαρμογής, τόσο πιο γρήγορα επιτεύχθηκαν τα αποτελέσματα.

Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι:

Ο επιμηκυντής πέους έχει την ικανότητα να τεντώσει το πέος και να παράγει μια σημαντική αύξηση τόσο στο μήκος του πέους όσο και στο πλάτος. Επιπλέον, η θεραπεία έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλής και δεν έχει παρενέργειες.

Περίληψη των κλινικών ερευνητικών δεδομένων

Η κλινική έρευνα έχει επικυρώσει τον ισχυρισμό ότι η έλξη πέους προσφέρει μια αποτελεσματική και ασφαλή μέθοδο μη χειρουργικής μεγέθυνσης του πέους. Με συνεχή καθημερινή χρήση για μια περίοδο από 3 – 6 μήνες τα άτομα πετυχαίνουν κατά μέσο όρο ένα κέρδος στο μήκος του πέους σε στύση μεταξύ 26 – 29 τοις εκατό. Για έναν άνθρωπο που έχει ένα αρχικό μήκος σε στύση 6,4 ιντσών [16.2 εκατοστών] (μέσο μελέτης Kinsey), μπορεί να αναμένει να πετύχει αύξηση μεταξύ 1.664 (4.226) και 1.856 ιντσών (4.714 εκατοστών) σε αυτό το χρονικό πλαίσιο.

Η παραπάνω έρευνα διευκρινίζει, επίσης, ότι επιτυγχάνονται και μέτρια κέρδη στην περιφέρεια του πέους (πάχος) – αν και αυτά δεν είναι τόσο έντονα όσο αυτά στο μήκος. Ο Gomez de Diego αναφέρει το 2001 κατά μέσο όρο αυξήσεις στην περιφέρεια περίπου 0,8 εκατοστών, ενώ ο Ζ Lee αναφέρει σημαντικά υψηλότερες αυξήσεις των περίπου 1,8 εκατοστών. Έτσι διαλύεται η ιδέα ότι η έλξη πέους παράγει κέρδη σε μήκος σε βάρος της περιμέτρου. Η διαφορά μεταξύ των δύο μελετών μπορεί πιθανότατα να εξηγηθεί λόγω της πιο επιθετικής έλξης που χρησιμοποιήθηκε από τον Z Lee et al.

Όλες οι μελέτες επισημαίνουν το γεγονός ότι τα κέρδη είναι ευθέως ανάλογα με τον συνολικό αριθμό ωρών χρήσης της έλξης καθ ‘όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Με άλλα λόγια, τα ίδια κέρδη θα επιτευχθούν τελικά μέσω της χρήσης της έλξης για 3 ώρες την ημέρα επί 6 μήνες, με αυτά που θα επιτευχθούν μέσω μιας πιο επιθετικής στάσης 6 ωρών την ημέρα επί 3 μήνες. Είναι ο συνολικός συνδυασμένος αριθμός των ωρών εφαρμογής που ισούται με την τελική αύξηση.

Εκτός από την αποτελεσματικότητά της, η παραπάνω έρευνα επισημαίνει επίσης την ασφάλεια της έλξεως – σημειώνοντας ότι δεν αναφέρθηκαν επιπλοκές σε κανένα από τα υποκείμενα δοκιμής. Συνεπώς, φαίνεται ότι η έλξη προσφέρει μια βιώσιμη μέθοδο μη χειρουργική μεγέθυνσης πέους, που σε ένα μέτριο χρονικό πλαίσιο 3 – 6 μηνών μπορεί να παράγει κέρδη, τα οποία πληρούν τις προσδοκίες των ασθενών με ασφαλή και ελεγχόμενο τρόπο.

Όλες οι παραπάνω μελέτες στηρίχτηκαν στη χρήση ιατρικά πιστοποιημένων συσκευών έλξης «Τύπου 1 Ιατρικής» – από τις οποίες υπάρχουν μόνο δύο μοντέλα που διατίθενται σήμερα στο ευρύ κοινό – το Gnetics Extender και η συσκευή Size Genetics. Διαβάστε περισσότερα για τη σημασία της χρήσης μίας τύπου 1 ιατρικής συσκευής.

Μενού