Μεγεθυντής Πέους Ιατρικού Βαθμού

Γιατί Πρέπει να Χρησιμοποιείτε Έναν Μεγεθυντή Πέους Ιατρικού Βαθμού

Οι μελέτες που εξετάζουν την αποτελεσματικότητα του μηχανικού stretching του πέους στηρίζονται πάντα σε ιατρικά εγκεκριμένες συσκευές.

Φυσικά, αυτό δεν είναι και κάτι το αναπάντεχο, καθώς αυτές οι συσκευές προφανώς προσφέρουν τη μεγαλύτερη αξιοπιστία και, κατά συνέπεια, παρέχουν τα πιο ακριβή μέσα για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας της διαδικασίας.

Αυτό που προκαλεί έκπληξη όμως, είναι πως μερικές συσκευές έχουν πράγματι αποκτήσει ιατρική πιστοποίηση. Εξ’άλλου, όλες αυτές οι συσκευές πέους φαίνονται παρόμοιες, έτσι θα σκεφτόταν κανείς ότι θα είναι και φτιαγμένες με παρόμοια ποιότητα.

Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να εξασφαλιστεί η άνεση, η αξιοπιστία και η ακρίβεια στα επίπεδα έντασης σε αυτά τα πράγματα;

Αρκετά δύσκολο όπως φαίνεται, επειδή πιο λίγες συσκευές έχουν επιτύχει ιατρική πιστοποίηση από όσοι είναι οι φίλοι ενός μέσου ερημίτη.

Αλλά μην κάνετε λάθος, η σφραγίδα ιατρικής έγκρισης είναι ζωτικής σημασίας. Είναι η μόνη εγγύηση που έχετε ότι η συσκευή που χρησιμοποιείτε είναι κατάλληλη για αυτό το σκοπό ότι η ικανότητα της να επιμηκύνει το πέος σας μόνιμα και με ασφάλεια έχει αξιολογηθεί και επαληθευτεί πλήρως και ανεξάρτητα.

Για να επιτύχουν αποτελεσματική, αλλά και ασφαλή επιμήκυνση του πέους, αυτές οι συσκευές πρέπει να είναι σε θέση να καταφέρουν κάποια πράγματα:

Συσκευές Μεγέθυνσης Πέους - Σύγκριση

Μεγεθυντής Χαρακτηριστικά Αξιολόγηση Επίσημη Ιστοσελίδα
gnetics extender greece Επιμήκυνση του πέους σε στύση μεταξύ 3 και 7 εκ
Επιμήκυνση του πέους σε χαλάρωση μεταξύ 3 και 7 εκ
Αύξηση του φάρδους του πέους σε στύση μεταξύ 1 και 1.5 εκ της περιμέτρου της βάσης του
Αύξηση του φάρδους του πέους σε χαλάρωση μεταξύ 1 και 1,5 εκ της περιμέτρου της βάσης του
Η επιμήκυνση και το φάρδος διατηρούνται μόνιμα
Μείωση της καμπυλότητας του πέους μέχρι 70%
Δεν έχει παρενέργειες
Επωφεληθείτε έκπτωση 20% λόγω της ιδιαίτερης σχέσης μας με την εταιρία
Πληρωμή με Αντικαταβολή
Έρχεται με διακριτική αποστολή!
sizegenetics greece Μπορεί να βοηθήσει να επεκτείνει το πέος σας εύκολα κατά κάποια εκατοστά
Χρησιμοποιήστε την ίδια συσκευή που συνιστάται από τους χειρουργούς μεγέθυνσης πέους
Δωρεάν ασκήσεις για να σας βοηθήσουν να δυναμώσετε τις στύσεις σας
Τεχνικές για να σας βοηθήσουν να ελένξετε το πότε εκσπερματώνετε
Δε Γίνετε Πληρωμή με Αντικαταβολή

Ακριβής Ένταση Stretching Πέους

Πρέπει να είναι σε θέση να διατηρήσουν εξαιρετικά ακριβή, εύκολα προσαρμοζόμενα και σταθερά επίπεδα έλξης.

Ένας μεγεθυντής που κυμαίνεται απρόβλεπτα στα επίπεδα έντασης που ασκεί πρόκειται προφανώς να έχει μικρή χρησιμότητα ή να είναι δυνητικά επικίνδυνος.

Τι θετικό αποτέλεσμα θα μπορούσατε ενδεχομένως να πάρετε από μια συσκευή που δεν ασκεί αρκετή δύναμη ούτε για να τεντώσει ένα λαστιχάκι; Παρομοίως, τι γίνεται όταν η συσκευή που χρησιμοποιείτε αυξήσει ξαφνικά τόσο πολύ την ένταση που αισθάνεστε σαν να έχετε δέσει έναν βράχο στο πέος σας και να τον ρίξατε από την κορυφή ενός γκρεμού;

Και τα δύο αυτά προβλήματα – αναποτελεσματικά χαμηλά ή επικίνδυνα υψηλά επίπεδα έντασης – είναι πολύ πιο συχνά από ότι νομίζετε στους μη πιστοποιημένους φορείς. Έχουν αφήσει πολλούς άνδρες πολύ απογοητευμένους λόγω της έλλειψης της διαδικασίας, ή τραυματίες … μερικές φορές και τα δύο.

Έτσι για να εξασφαλίσετε ασφαλές αλλά και βέλτιστο τέντωμα, πρέπει οπωσδήποτε να στηριχτείτε σε μια ιατρικά πιστοποιημένη συσκευή.

Άνετη και ασφαλής

Επιπλέον, η διαδικασία της ιατρικής έγκρισης εξασφαλίζει την ανάπτυξη ενός ανατομικά σωστού σχεδιασμού που παρέχει άνετη και ασφαλή χρήση.

Ένα κοινό πρόβλημα με τις πλαστές συσκευές για παράδειγμα, είναι ότι τείνουν να περιορίζουν τη ροή του αίματος στο κεφάλι του πέους ή, εναλλακτικά, συχνά χαλαρώνουν λόγω της κατώτερης ποιότητας και των μη δοκιμασμένων μεθόδων προσάρτησης.

Αυτά είναι σημαντικά ζητήματα που μπορεί να σταματήσουν την πρόοδό σας πριν καν ξεκινήσει.

Για να υπάρξει πρόοδος, θα πρέπει να είστε σε θέση να αυξήσετε τα επίπεδα έντασης σε ένα παρατεταμένο μέγιστο, το οποίο μπορείτε στη συνέχεια άνετα να διατηρήσετε για ένα αριθμό ωρών ανά ημέρα. Έτσι επιτυγχάνονται τα κέρδη – εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από τη συνεπή καθημερινή χρήση στα βέλτιστα επίπεδα έντασης.

Οι συσκευές που είναι είτε άβολες όταν τις φοράτε είτε που δεν μπορούν αξιόπιστα να μείνουν προσαρτημένες σε υψηλότερα επίπεδα έλξης είναι προφανώς μικρής χρησιμότητας. Και όμως, πολλοί άνδρες που κάνουν το λάθος και βασίζονται σε φθηνές μη πιστοποιημένες συσκευές stretching βλέπουν ότι συμβαίνει ακριβώς αυτό. Με το που αυξήσουν την ένταση, η συσκευή γλιστράει, εμποδίζοντας τη συνεπή, χωρίς προβλήματα χρήση.

Εναλλακτικά, βλέπουν ότι η συσκευή είτε τους τσιμπάει στο δέρμα πίσω από το κεφάλι του πέους, είτε ότι κόβει το πέος τους σαν μια υπερβολικά σφιγμένη ζώνη. Όλοι γνωρίζουμε αυτή τη δυσφορία, ή το παρόμοιο συναίσθημα δυσφορίας από ένα σφιχτό ζευγάρι παπούτσια ή ένα υπερβολικά σφιχτό λουρί ρολογιού. Αυτά μπορούμε να τα διορθώσουμε, αλλά με έναν κακώς σχεδιασμένο μεγεθυντή πέους δεν έχουμε τέτοια τύχη· και τέτοια δυσφορία μπορεί λίγο πολύ να τους κάνει αφόρητους στη χρήση.

Οι μεγεθυντές πέους είναι αποτελεσματικοί μόνο όταν φοριούνται για αρκετές ώρες την ημέρα, και η απλή αλήθεια είναι ότι χρειάζεται μια ιατρικά εγκεκριμένη συσκευή για να καταστεί δυνατή η παρατεταμένη χρήση.

Ιατρική ποιότητα κατασκευής

Τέλος, μόνο οι πιστοποιημένες συσκευές κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας που απαιτούνται για τα ιατρικά εργαλεία. Έχουν κατασκευαστεί με ιατρικής ποιότητας υλικά, τα οποία είναι ανθεκτικά αλλά και αξιόπιστα.

Χωρίς αυτά τα απαιτούμενα πρότυπα ιατρικής κατασκευής, οι μη πιστοποιημένες συσκευές συχνά κατασκευάζονται με υλικά χαμηλής ποιότητας που είναι ακατάλληλα για το σκοπό αυτό.

Έχουμε ακούσει ιστορίες τρόμου, όπου χρήστες πλαστών συσκευών μας έχουν πει για ράβδους έντασης που έχουν σπάσει ενώ τις φοράνε για παράδειγμα, το οποίο εκτός αν φαντάζεστε τον παλιόφιλό σας να ανασκολοπίζεται σε ένα οδοντωτό κομμάτι μετάλλου είναι κάτι που σίγουρα θα θέλετε να αποφύγετε.

Άλλα κοινά προβλήματα με τις συσκευές χαμηλής ποιότητας περιλαμβάνουν:

  • Οι ράβδοι επέκτασης που πάνε προς τα κάτω σε κάθε πλευρά του πέους λυγίζουν (ή όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ακόμη και σπάνε) υπό πίεση.
  • Οι μεντεσέδες των ραβδών επέκτασης στη βάση της συσκευής χαλαρώνουν.
  • Τμήματα της ράβδου προέκτασης ξεβιδώνονται επίμονα κατά τη χρήση.

Αυτά έρχονται να προστεθούν στον κατάλογο των πιθανών προβλημάτων που αναφέρθηκαν προηγουμένως:

  • Ασυνεπή επίπεδα έντασης που είναι είτε αναποτελεσματικά χαμηλά είτε επικίνδυνα υψηλά.
  • Αδυναμία στην ρύθμιση των επιπέδων έντασης με ακρίβεια.
  • Κακοί μέθοδοι προσάρτησης που είναι επιρρεπείς είτε σε ολίσθηση από το πέος είτε σε πίεση στον άξονα του πέους.

Η οικονομική προσιτότητα

Μέχρι πρόσφατα, οι ιατρικά εγκεκριμένες συσκευές stretching του πέους ήταν απαγορευτικά ακριβές. Χάρη στην αποκλειστική ιδιότητα τους ως ιατρικός εξοπλισμός, καθώς και σε σημαντικές δαπάνες της έρευνας και ανάπτυξης τους, θα σας κόστιζε περίπου 1000€ για να επενδύσετε σε ένα τέτοιο κομμάτι εξοπλισμού.

Κατά τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο, με την αύξηση της ζήτησης από το κοινό (λόγω των αποδεικτικών στοιχείων για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους) οι τιμές έχουν μειωθεί σημαντικά και έχουν φτάσει γύρω στα 208.95€ 169.15€.

Είναι πλέον μια προσιτή επιλογή για τους άνδρες που θέλουν σοβαρά να επιτύχουν αύξηση του μεγέθους του πέους τους μέσω μιας ιατρικώς επαληθευμένης μη χειρουργικής λύσης.

Gnetics Extender

μεγενθυτης πέους Αυξημένη σεξουαλική δύναμη και αντοχή

Αύξηση μεγέθους του πέος σε στύση μέχρι και 7 εκατοστά

Αύξηση της διαμέτρου του πέους 1,5 εκατοστά

Το συμπέρασμα

Υπάρχουν επί του παρόντος ελάχιστες μόνο συσκευές stretching πέους που έχουν κερδίσει την παραπάνω ιατρική πιστοποίηση.

Αυτές οι συσκευές είναι οι μόνες που:

  • Είναι με συνέπεια αποτελεσματικές σε ιατρικές εξετάσεις.
  • Είναι αποτελεσματικές επειδή προσφέουν αξιόπιστη, άνετη και χωρίς αγχος χρήση.
Μενού