Άσκηση Οριζόντιας Κίνησης

Η Άσκηση Οριζόντιας Κίνησης

Ασκήσεις NaturPenisΗ ακόλουθη άσκηση είναι μια ελαφρώς τροποποιημένη τεχνική Jelq που και πάλι έχει σχεδιαστεί κυρίως για να προσθέσει πάχος στο πέος σας. Όπως και το Jelq, έτσι και αυτή η άσκηση λειτουργεί εξαναγκάζοντας μεγάλες ποσότητες αίματος να εισέλθουν σε όλες τις περιοχές του στυτικού ιστού, προκαλώντας το υπερκείμενο περίβλημα του ιστού που είναι γνωστό ως ινώδης χιτώνας να διασταλεί σταδιακά με την πάροδο του χρόνου.

Ενώ όμως το Jelq βασίζεται στον εξαναγκασμό του αίματος προς μία μόνο κατεύθυνση (δηλαδή προς το κεφάλι του πέους), η Οριζόντια Κίνηση χρησιμοποιεί μια διπλή κίνηση για να διεγείρει την ανάπτυξη, υποχρεώνοντας το αίμα να μετακινηθεί τόσο προς τα επάνω όσο και προς τα κάτω κατά τη διαδρομή του άξονα του πέους.

Αυτή είναι άλλη μια βασική φυσική άσκηση μεγέθυνσης πέους που πρέπει να μάθετε και να τελειοποιήσετε προτού προχωρήσετε σε πιο προχωρημένες ασκήσεις. Οι παρακάτω οδηγίες θεωρούν ως δεδομένο ότι έχετε μάθει πώς να εκτελείτε το Jelq σωστά και, ως εκ τούτου, αναφέρονται σε τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την άσκηση. Αν δεν έχετε μάθει ακόμα την άσκηση Jelq, θα πρότεινα να το πράξετε πριν συνεχίσετε με την Οριζόντια Κίνηση.

Τεχνική Άσκησης

Κατ’ αρχάς, όπως και με το Jelq, θα πρέπει να εκτελέσετε την άσκηση με ημι-όρθιο πέος στο 70 – 80 τοις εκατό στης πλήρους στύσης σας. Αυτή η ημι-όρθια κατάσταση εξασφαλίζει ότι υπάρχει αρκετό αίμα στο πέος σας για να εκτελέσετε την άσκηση αποτελεσματικά, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί το πέος αρκετά

εύκαμπτο ώστε το αίμα να μετακινείται εύκολα. Όπως και με το Jelq, δεν θα πρέπει να επιχειρήσετε αυτή την τεχνική με πλήρη στύση, καθώς αυτό θα δυσκολέψει την εκτέλεση της άσκησης και μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό.

Και πάλι, για να εκτελέσετε αυτή την άσκηση σωστά, το πέος σας πρέπει να έχει αλειφθεί καλά με βρεφικό λάδι, καθώς, όπως και με την άσκηση Jelq, βασίζεται στην σταθερή ολίσθηση των χεριών σας κατά τον άξονα του πέους.

Μόλις επιτευχθεί μια μερική στύση και έχετε εφαρμόσει άφθονη ποσότητα λιπαντικού, κρατήστε σταθερά τη βάση του πέους με το αριστερό σας χέρι, σαν να ήσασταν έτοιμοι να εκτελέσετε την άσκηση Jelqing. Βεβαιωθείτε ότι έχετε περιβάλλει πλήρως τη βάση του πέους σας με τον αντίχειρα και το δάχτυλό, με την παλάμη να κοιτάει προς τα μέσα και πιέστε σταθερά για να κρατήσετε το αίμα παγιδευμένο στο εσωτερικό του άξονα του πέους. Αυτό το χέρι (που ονομάζεται «χέρι πίεσης») δεν μετακινείται από τη θέση αυτή κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Τώρα, με το δεξί σας χέρι, με παρόμοιο τρόπο όπως και με το αριστερό, πιάστε το πέος σας λίγο πίσω από το κεφάλι του και διατηρήστε μια σταθερή λαβή. Με αυτόν τον τρόπο παγιδεύετε καλά το αίμα στο εσωτερικό του άξονα του πέους μεταξύ των χεριών σας. Αυτή είναι η αρχική θέση για την άσκηση.

Από αυτή την αρχική θέση, ξεκινήστε την άσκηση σύροντας αργά το χέρι που έχετε τοποθετήσει πίσω από το κεφάλι του πέους κατά τον άξονά του προς τη βάση. Καθώς το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι σφίγγετε αρκετά ώστε να ωθήσετε το αίμα προς τα το πρώτο σας χέρι κατά τον άξονα του πέους. Μόλις το δεύτερο χέρι σας φτάσει στο χέρι πίεσης στη βάση του πέους, αναστρέψτε την κίνηση και σιγά-σιγά σύρετε το δεύτερο χέρι σας πίσω στην αρχική του θέση, ακριβώς πίσω από το κεφάλι του πέους – αυτή τη φορά αναγκάζοντας το αίμα προς τα πάνω κατά τον άξονα του πέους.

Η παραπάνω κίνηση υπολογίζεται ως μία επανάληψη, η οποία θα πρέπει να διαρκέσει περίπου 4-6 δευτερόλεπτα. Η ιδέα της άσκησης είναι να συνεχίσετε την ανωτέρω μετακίνηση για τη διάρκεια του σετ (που μπορεί να διαρκέσει από 2 – 5 λεπτά), χωρίς να πάρετε τα χέρια σας μακριά από το πέος σας. Με άλλα λόγια, διατηρείστε συνεχώς μια σφιχτή λαβή με τα δύο χέρια (παγιδεύοντας έτσι το αίμα μεταξύ των δύο) μέχρι να τελειώσετε την άσκηση. Φυσικά, αν αισθανθείτε οποιονδήποτε ερεθισμό θα πρέπει να σταματήσετε αμέσως και να εφαρμόσετε κι άλλο λιπαντικό. Ομοίως, εάν αισθάνεστε πόνο … σταματήστε … πιθανώς εφαρμόζετε υπερβολική πίεση. Αλλά αν δεν αισθάνεστε οποιαδήποτε ενόχληση, συνεχίστε κανονικά.

Ενώ εκτελείτε την Οριζόντια Κίνηση, θα νιώσετε πραγματικά το αίμα να ωθείται από το ένα άκρο του πέους στο άλλο, διαπερνώντας μέχρι και την τελευταία σπιθαμή του στυτικού ιστού, περιβάλλοντας και τον ινώδη χιτώνα. Όπως και με το Jelq, η Οριζόντια Κίνηση είναι άλλη μια βασική τεχνική που θα πρέπει να τελειοποιήσετε πλήρως. Και πάλι, υπάρχουν πιο δυνατές τεχνικές που θα μάθετε καθώς εξελίσσεστε, αλλά αυτή είναι άλλη μια «δομική» άσκηση που θέτει τα θεμέλια για τα μελλοντικά οφέλη όσον αφορά το μέγεθος του πέους σας.

Η Οριζόντια Κίνηση με Λίγα Λόγια

  1. Κάντε μασάζ στον εαυτό μέχρι μερική στύση 70-80 τοις εκατό. Το πέος σας θα πρέπει να είναι ημι-όρθιο, αλλά να εξακολουθεί να είναι αρκετά εύκαμπτο ώστε να μπορεί να εκτελέσει την άσκηση.
  2. Απλώστε γενναιόδωρα λιπαντικό – κατά προτίμηση με βάση το νερό, όπως το βρεφικό λάδι.
  3. Περικυκλώστε σταθερά τη βάση του πέους σας με τον αντίχειρα και το δείκτη του αριστερού σας χεριού, έτσι ώστε το αίμα να παγιδευτεί σφιχτά μέσα στο πέος σας. Αυτό ονομάζεται το χέρι «πίεσης» και παραμένει στη θέση του καθ’ όλη τη διάρκεια της άσκησης.
  4. Χρησιμοποιώντας το δεξί σας χέρι, πιάστε το πέος σας ακριβώς πίσω από το κεφάλι του με τον ίδιο τρόπο που περιγράφεται στο βήμα 3.
  5. Πρέπει τώρα να πιάνετε το πέος σας και με τα δύο σας χέρια – το ένα στην κορυφή και το άλλο στη βάση με το αίμα στο πέος σας να έχει παγιδευτεί μεταξύ τους. Αυτή είναι η ΑΡΧΙΚΗ ΘΕΣΗ της άσκησης.
  6. Διατηρώντας σταθερή πίεση, σύρετε το χέρι που είναι τοποθετημένο πίσω από το κεφάλι του πέους σας προς τα κάτω κατά τον άξονα του πέους σας. Καθώς το κάνετε αυτό, θα πρέπει να νιώσετε το αίμα καθώς αναγκάζεται να μετακινηθεί προς την κάτω μεριά του άξονα του πέους.
  7. Όταν το “συρόμενο χέρι” σας συναντήσει το χέρι πίεσης στη βάση, αντιστρέψτε τη διαδικασία και σύρετε σταθερά το «συρόμενο χέρι» σας πίσω στην αρχική του θέση, ακριβώς πίσω από το κεφάλι του πέους. Καθώς το κάνετε αυτό, θα πρέπει να νιώσετε το αίμα να μετακινείται προς τα επάνω κατά τον άξονα του πέους.
  8. Θα πρέπει να κάνετε 2 – 3 δευτερόλεπτα για να σύρετε το χέρι σας από την άκρη στη βάση και άλλα 2 – 3 δευτερόλεπτα για να το σύρετε πάλι πίσω στην αρχική θέση.
Συμπληρώστε το όνομά και το εμαιλ σας να λάβετε τις υπόλοιπες ασκήσεις.
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου
ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΤΕ 1 ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.
  • Χωρίς να αφαιρέσετε τα χέρια σας από το πέος σας, συνεχίστε τα βήματα 6 – 8 με μια συνεχή κίνηση μέχρι να ολοκληρωθεί ο επιθυμητός αριθμός των επαναλήψεων / ώρα.
  • Στη Συνέχεια: Εισαγωγή στην άσκηση του μυ PC.

    Δωρεάν Ασκήσεις

    Δωρεάν Ασκήσεις
    Άσκηση Προθέρμανσης
    Ασκήσεις Διατάσεων Πέους
    Βασική Άσκηση Διατάσεως
    Άσκηση Jelq
    Βασικό Jelq
    Άσκηση Οριζόντιας Κίνησης
    Ασκήσεις του Μυ PC
    Δωρεάν Ασκήσεις με Λίγα Λόγια
    Ρουτίνα Προπόνησης Αρχαρίων
    Μενού