Ασκήσεις των Μυών του πέους

Εισαγωγή στις Ασκήσεις του Μυ PC

Ασκήσεις NaturPenisΘα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι όλες οι φυσικές ασκήσεις διεύρυνσης πέους δεν αφορούν μόνο την άμεση άσκηση του πέους. Το καλύτερο παράδειγμα είναι οι ασκήσεις που εκτελούνται για την ενίσχυση του Ηβοκοκκυγικού μυ (συνήθως αναφέρεται ως μυς PC για συντομία).

Ο μυς PC είναι ένας εκ της ομάδας μυών που συνθέτουν το «πυελικό έδαφος». Είναι ένας μυς σε σχήμα αιώρας που εκτείνεται από το ηβικό οστό μέχρι το μπροστινό μέρος του κόκκυγα και κρατάει στη θέση τους τα όργανα της πυέλου. Αν όλα αυτά σας ακούγονται Κινέζικα, τότε ένας ευκολότερος τρόπος για να περιγράψουμε τη θέση του θα ήταν αν λέγαμε ότι βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια σας, στη νεκρή ζώνη μεταξύ του οσχέου και των οπίσθιών σας.

Ο μυς PC έχει δύο κύριες λειτουργίες. Πρώτον, ελέγχει τη ροή των ούρων (μάλιστα, ένας πολύ καλός τρόπος για να εντοπίσετε το μυ PC είναι να σταματήσετε την ούρηση εν μέσω ροής – ο μυς που πιέσατε για να σταματήσετε τη ροή ήταν ο μυς PC). Η δεύτερη κύρια λειτουργία του είναι η ακούσια συστολή και χαλάρωση κατά τη διάρκεια του οργασμού, που βοηθά στην άντληση του σπέρματος κατά την εκσπερμάτιση.

Εκτός όμως από αυτές τις δύο κύριες λειτουργίες, στους άνδρες ο μυς PC έχει μια σειρά πρόσθετων χαρακτηριστικών. Ένας καλά προπονημένος μυς PC μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της έντασης των οργασμών σας, αυξάνει τον όγκο της εκσπερμάτισής σας και σας δίνει τον έλεγχο της χρονικής στιγμής του οργασμού (πράγμα που μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν τα προβλήματα της πρόωρης εκσπερμάτισης).

Αλλά πέρα από αυτό, ένας καλά αναπτυγμένος μυς PC θα σας δώσει επίσης στύσεις σκληρές σαν πέτρα. Πιέζοντας έναν ισχυρό μυ PC όταν είστε σε στύση, μπορείτε στην κυριολεξία να εξαναγκάσετε αυξημένες ποσότητες αίματος να εισέλθουν στο πέος σας, βελτιώνοντας κατά πολύ την ποιότητα των στύσεων σας.

Ακριβώς επειδή ο μυς PC έχει τέτοια θετική επίδραση στην βελτίωση της ροής του αίματος στο πέος, συνήθως περιλαμβάνεται και σε προπονήσεις φυσικής μεγέθυνσης πέους. Βελτιώνοντας την ποιότητα της στύσης σας, βελτιώνετε και την υγεία του πέους σας γενικότερα, η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε καλύτερα οφέλη στο μέγεθος του πέους.

Βασικά, αν θέλετε να αυξήσετε την ένταση των οργασμών σας, τον έλεγχο της εκσπερμάτισης, να βελτιώσετε τη δύναμη της στύσης σας ΚΑΙ να βοηθήσετε στη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων που επιτυγχάνετε μέσω της φυσικής μεγέθυνσης πέους, θα πρέπει να εξασκήσετε και να αναπτύξετε τον μυ PC σας.

Βασική Άσκηση Σύσφιξης PC

Η καλύτερη στιγμή για να εκτελέσετε την ακόλουθη άσκηση του μυ PC είναι στο τέλος της

φυσικής προπόνησης μεγέθυνσης πέους σας. Επειδή αυτή η άσκηση όχι μόνο δυναμώνει τον μυ PC (με τα οφέλη που περιγράφονται στην προηγούμενη σελίδα), αλλά και ενισχύει την ροή του αίματος στο πέος, η άσκηση εξασφαλίζει ότι το πέος θα λάβει αίμα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο, ακριβώς όταν τα χρειάζεται περισσότερο. Η αυξημένη παροχή αίματος στο πέος μετά την προπόνηση σας βοηθά στη εξασφάλιση της βέλτιστης αποκατάστασης, η οποία συμβάλλει σε πιο γρήγορα οφέλη.

Τεχνική Άσκησης

Αυτή την άσκηση μπορείτε να την εφαρμόσετε είτε καθιστοί είτε όρθιοι. Πρώτα κάντε μασάζ στον εαυτό σας μέχρι πλήρους στύσης. Αφού βρεθείτε με στύση, πιέστε τον μυ PC σας (που βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια σας, όπως περιγράφεται στην προηγούμενη σελίδα), έτσι ώστε η γωνία του πέους σας να πηδήσει κυριολεκτικά προς τα πάνω και η άκρη του πέους σας να διογκωθεί με αίμα. Κρατήστε τη συμπίεση για 3 με 5 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια χαλαρώστε για μια στιγμή. Έχετε μόλις ολοκληρώσει μια επανάληψη της βασικής άσκησης του μυ PC.

Μετά από ανάπαυση μερικών δευτερολέπτων, εκτελέστε άλλη μια επανάληψη ακριβώς όπως περιγράφεται παραπάνω και συνεχίστε μέχρι να ολοκληρώσετε τον απαιτούμενο αριθμό επαναλήψεων.

Για να ξεκινήσετε ως αρχάριος, είναι καλή ιδέα να προσπαθήσετε να κάνετε περίπου 50 επαναλήψεις ανά προπόνηση για τις πρώτες μια-δυο εβδομάδες. Καθώς ο μυς PC σας σταδιακά δυναμώνει και η άσκηση γίνεται ευκολότερη, μπορείτε να αρχίσετε να αυξάνετε τις επαναλήψεις σας ανά βδομάδα. Μετά τις πρώτες δύο εβδομάδες προσπαθήστε να θέσετε ως στόχο τις 100 επαναλήψεις ανά συνεδρία, στοχεύοντας περίπου στις 150 επαναλήψεις μετά από ένα μήνα.

Θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα ο μυς PC ανταποκρίνεται σε αυτό το είδος άσκησης και πώς μπορεί να έχει τεράστια επίδραση τόσο στην ποιότητα των στύσεων σας όσο και στη γενικότερη σεξουαλική σας απόδοση. Αλλά περισσότερο από κάθε άλλο, η συνεπής εκτέλεση αυτής της άσκησης PC θα βοηθήσει στη βελτίωση της ροής του αίματος στο πέος σας και, ως εκ τούτου, θα συμβάλει στη μεγιστοποίηση των συνολικών οφελών στο μέγεθός σας.

Σημείωση: Αυτή είναι μια πολύ αποτελεσματική άσκηση όταν εκτελείται στο τέλος της προπόνησης, επειδή, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ενισχύει το πέος σας με αίμα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο, που βοηθούν στην αποκατάσταση και ενισχύουν τη συνολική αποτελεσματικότητα της ρουτίνας σας. Λόγω αυτών των πλεονεκτημάτων, θα πρέπει πάντα να προσπαθείτε να τερματίζετε τις προπονήσεις σας με μια σύσφιξη PC ενώ έχετε στύση.

Ωστόσο, οι ασκήσεις του μυ PC δεν είναι απαραίτητο να εκτελούνται με στύση. Μπορείτε να αντλήσετε πολλά από τα οφέλη τους, όπως η βελτιωμένη ποιότητα στύσης καθώς και μια αυξημένη ένταση οργασμού και ελέγχου, απλά με μια επανειλημμένη συμπίεση και χαλάρωση του μυ PC σας όποτε έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο. Είτε παρακολουθείτε τηλεόραση, κάθεστε στο γραφείο σας ή οδηγείτε, η άσκηση μπορεί να εφαρμοστεί διακριτικά, ακόμη και κατά την παρουσία άλλων. Είναι σχεδόν αδύνατο να το παρακάνετε με την άσκηση του μυ PC, οπότε, όσο περισσότερο τον σφίγγετε και τον χαλαρώνετε ως μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας, τόσο πιο δυνατός θα γίνει και τόσο πιο πολλά οφέλη θα λάβετε στην γενικότερη σεξουαλική σας υγεία.

Η Βασική Σύσφιξη PC Με Λίγα Λόγια

  1. Η καλύτερη στιγμή για να εκτελέσετε αυτή την άσκηση είναι στο τέλος της προπόνησής σας. Αυτό βοηθά με τη συνολική διαδικασία της μεγέθυνσης, αυξάνοντας τη ροή του αίματος στο πέος.
  2. Κάντε μασάζ στον εαυτό σας μέχρι πλήρους στύσης.
  3. Συστέλλετε (πιέστε) τον μυ PC σας, έτσι ώστε το πέος σας να σηκωθεί προς τα πάνω και το κεφάλι του πέους σας να διογκωθεί με αίμα.
  4. Διατηρήστε τη σύσφιξη για 3-5 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια χαλαρώστε.
Συμπληρώστε το όνομά και το εμαιλ σας να λάβετε τις υπόλοιπες ασκήσεις.
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου
  • ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ 1 ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.
  • Συνεχίστε τα βήματα 3 – 4 μέχρι να ολοκληρώσετε τον επιθυμητό αριθμό επαναλήψεων.Συγχαρητήρια
  • Αυτό ήταν! Έχετε μάθει πλέον τις 5 βασικές ασκήσεις που θα αποτελέσουν τα θεμέλια της μελλοντικής σας επιτυχίας. Εξοικειωθείτε μαζί τους με την ησυχία σας, καθώς οι πιο προχωρημένες τεχνικές που τελικά θα εφαρμόσετε θα βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε αυτή τη βασική γνώση. Αν ποτέ χρειαστεί να ανατρέξετε γρήγορα σε μια προηγούμενη άσκηση, ρίξτε μια ματιά στην ενότητα «Ασκήσεις Με Λίγα Λόγια».

    Στη συνέχεια: Βάζοντάς τα όλα μαζί – Ρουτίνες προπόνησης για αρχάριους.

    Δωρεάν Ασκήσεις

    Δωρεάν Ασκήσεις
    Άσκηση Προθέρμανσης
    Ασκήσεις Διατάσεων Πέους
    Βασική Άσκηση Διατάσεως
    Άσκηση Jelq
    Βασικό Jelq
    Άσκηση Οριζόντιας Κίνησης
    Ασκήσεις του Μυ PC
    Δωρεάν Ασκήσεις με Λίγα Λόγια
    Ρουτίνα Προπόνησης Αρχαρίων
    Μενού