Phallosan Forte Κριτική

Αντλία Πέους Phallosan Forte: Κριτική

Phallosan Forte αντλια επιμηκυνσης πεουςΤο PHALLOSAN® forte είναι ένας μοναδικός επιμηκυντής πέους με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εφευρέθηκε στη Γερμανία το 2001. Φοριέται στο πλάι με μία μαλακή ορθοπεδική ζώνη. Ο επιμηκυντής έχει εγκριθεί από την FDA και πωλείται στα φαρμακεία στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία.

Παραγγείλετε το Phallosan μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα από την Swiss Sana που έχει έδρα στη Γερμανία. Να είστε προσεκτικοί με τους κάλπικους μεταπωλητές ή με τα φθηνά συστατικά.

Υπάρχει μόνο 1 διαθέσιμο πακέτο που κοστίζει 284€ συνολικά. Δεν υπάρχουν κουπόνια για αυτό το προϊόν. Δεν υπάρχει καν κάποιο πεδίο «κουπόνι» στη φόρμα παραγγελίας.

Είναι το Phallosan σωστό για σας;

Σε γενικές γραμμές, το Phallosan ξεχωρίζει από τους άλλους επιμηκυντές, διότι μπορεί να φορεθεί πιο άνετα, ειδικά ενώ κοιμάστε. Είναι ιδανικό για αρχάριους (αυτούς που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ πριν εργαλεία επιμήκυνσης πέους) και αν το μέγεθος του πέους σας είναι <7 ίντσες ή δεν είναι πολύ μεγάλο όταν είναι χαλαρό. Θα δείτε τα αρχικά αποτελέσματα μέσα σε μερικές εβδομάδες.

H επαγγελματική Κριτική Μου

Αγόρασα και δοκίμασα το πακέτο PHALLOSAN® forte (για λογαριασμό της AHCAFR) από την επίσημη ιστοσελίδα της Phallosan . Η κριτική αυτή θα καλύψει τα πάντα, από την παράδοση, την αποσυσκευασία, την εφαρμογή, και τα αποτελέσματα (πάνω από 6 μήνες χρήσης).

Το PHALLOSAN® κατασκευάζεται από την Swiss Sana. Πρόκειται για μια εταιρεία που υπάρχει εδώ και περίπου 14 χρόνια και έχει καταπληκτική εξυπηρέτηση πελατών. Απαντάνε στις ερωτήσεις σας πολύ γρήγορα και επαγγελματικά. Υπάρχει επίσης μία εγγύηση 2 ετών για όλα τα τμήματα.

Γιατί να επιλέξετε το Phallosan Forte;

Πολλοί επιμηκυντές πέους είναι άβολοι, χρησιμοποιούν κατώτερης ποιότητας υλικά, σπάνε γρήγορα, ή δεν εφαρμόζουν καν σωστά. Το Phallosan Forte είναι ο πιο άνετος επιμηκυντής εκεί έξω.

Ο επιμηκυντής Phallosan μπορεί να φορεθεί με ασφάλεια ενώ κοιμάστε σχεδόν σε οποιαδήποτε στάση. Δεν συστήνω το Phallosan forte αποκλειστικά, αλλά είναι μία από τις λίγες συσκευές επιμήκυνσης πέους που είναι η εξαιρετικά άνετη και βολική για καθημερινή χρήση.

Κρατώντας το πέος σας σχετικά τεντωμένο, η μικρή αντίσταση αποσυνθέτει σιγά-σιγά τον ιστό του πέους. Μετά από κάποιο επαρκή χρόνο αποκατάστασης, ο ιστός του πέους σας θα αναγεννηθεί μεγαλύτερος, ισχυρότερος και περισσότερος. Είναι παρόμοιο με το χειρωνακτικό τέντωμα του πέους, αλλά η διάρκεια είναι σημαντικά μεγαλύτερη. Το Phallosan κάνει λίγο πολύ ένα μέτριο χειρωνακτικό τέντωμα για αρκετές ώρες.

Παρόμοια με την άρση βαρών, η απόκριση του ιστού του πέους στην προπόνηση αντίστασης είναι η ίδια. Όταν το Phallosan εξασθενεί τον ιστό του πέους, και τον αφήνει να ανακάμψει, θα γίνει μεγαλύτερος.

Εναλλακτικές λύσεις: Phallosan έναντι συνηθισμένων επιμηκυντών

Phallosan Forte deviceΤο Phallosan Forte δεν είναι ένας παραδοσιακός επιμηκυντής πέους. Δεν έχει κανένα από τα μηχανικά εξαρτήματα και τους ιμάντες για το κεφάλι του πέους που σε πιέζουν άβολα. Όλα τα μέρη είναι επίσης πολύ μαλακά καθώς δεν υπάρχουν μέταλλα. Με το Phallosan, η πίεση εφαρμόζεται μέσα από το προφυλακτικό σε ολόκληρο το πέος σας για να το κρατήσει στη θέση του.

Το Phallosan συνδέεται χρησιμοποιώντας μια βεντούζα κενού (το «κουδούνι») που ταιριάζει σφιχτά πάνω από το κεφάλι του πέους σας, μαζί με ένα μαλακό ελαστικό δέρμα που μοιάζει με προφυλακτικό που κυλά πάνω στον άξονα του πέους. Το κουδούνι δεν χρησιμοποιεί φυσική τριβή, αφού δημιουργεί ένα κενό αέρος για να κρατήσει το πέος σας. Το κενό διαρκεί για τουλάχιστον 4 ώρες, στο οποίο σημείο πιθανότατα θα πάτε στην τουαλέτα και θα πρέπει να ξαναβάλετε τη συσκευή. Σε σύγκριση με έναν παραδοσιακό επιμηκυντή, μπορεί να φορεθεί άνετα για μεγάλες χρονικές περιόδους. Η πιο δημοφιλής εναλλακτική λύση «παραδοσιακού στυλ» είναι ο επιμηκυντής SizeGenetics .

Το SizeGenetics είναι πιο κατάλληλο για μεγαλύτερα μεγέθη πέους 6 ιντσών ή παραπάνω. Θα πρέπει επίσης να είναι αρκετά μεγάλο στη χαλαρότητα. Ο λόγος είναι αρκετά προφανής – λόγω του σχεδιασμού του. Τα μεγαλύτερα πέη θα εφαρμόσουν εύκολα στο λουράκι στην κεφαλή του SizeGenetics, και το τέντωμα θα είναι παρόμοιο με το Phallosan, αλλά χωρίς τη ζώνη, καθιστώντας τη συσκευή απλούστερη και μικρότερη. Αυτός είναι απλά ένας διαφορετικός σχεδιασμός, και ο καθένας θα έχει μια προσωπική προτίμηση. Οι πιο προχωρημένοι χρήστες επιλέγουν ακόμη και να έχουν και τις δύο συσκευές, προκειμένου να εναλλάσσουν τη μέθοδο ή να φοράνε το ένα κατά τη διάρκεια της ημέρας και το άλλο το βράδυ.

Πόσο ισχυρό είναι το τέντωμα του Phallosan;

Το Phallosan μπορεί να εφαρμόσει μεγαλύτερη ένταση από ότι ένας παραδοσιακός επιμηκυντής, και οι προσαρμογές για μεγαλύτερες πιέσεις γίνονται πολύ εύκολα. Μπορείτε απλά να ρυθμίσετε τον ιμάντα τραβώντας ελαφρά στο πλάι. Ο ιμάντας κενού στο κεφάλι και το προφυλακτικό είναι αρκετά ισχυρά ώστε να μην πέσουν ποτέ.

Με επιμηκυντές όπως τον SizeGenetics , η ρύθμιση της έντασης περιλαμβάνει μια πιο κουραστική διαδικασία. Είναι πιο χρονοβόρα και μερικές φορές θα χρειαστεί να βγάλετε τη συσκευή και να την βάλετε στην άκρη. Θα πρέπει να στρέψετε τις βίδες έντασης, να αφαιρέσετε την πλαστική θηλιά, και μερικές φορές ακόμη και να βιδώσετε μακρύτερες μπάρες επιμήκυνσης. Αυτό θα πρέπει να γίνει σε ιδιωτικό χώρο, όπως το μπάνιο.

Είναι άνετο το Phallosan forte;

Ναι είναι. Μπορείτε να το φοράτε όλη μέρα, κάθε μέρα, χωρίς πόνο ή ερεθισμό, και χωρίς να γλιστρά έξω το κεφάλι του πέους. Το Phallosan Forte μπορεί επίσης να φορεθεί όταν κοιμάστε – κάτι που προσπάθησα να κάνω με το SizeGenetics, αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να το κρατήσω πάνω από μερικές ώρες χωρίς να πονέσω ή να γλιστρήσει.

Η άνεση είναι κρίσιμη δεδομένου ότι τα κέρδη σας εξαρτώνται από την ποσότητα του χρόνου που φοράτε την οποιαδήποτε συσκευή επέκτασης πέους. Έτσι, ένας πιο άνετος επιμηκυντής θα σας δώσει μεγαλύτερα κέρδη. To Phallosan σίγουρα κερδίζει εδώ.

Με το Phallosan, το να το φοράτε και να το βγάζετε είναι, επίσης, πολύ πιο γρήγορο από ότι στους παραδοσιακούς επιμηκυντές. Όσοι έχουν χρησιμοποιήσει έναν συνηθισμένο επιμηκυντή στο παρελθόν γνωρίζουν την κουραστική ρουτίνα που εμπλέκεται. Το κουδούνι κενού είναι εύκολο και γρήγορο να το επισυνάψετε χωρίς καμία ολίσθηση.

Το προφυλακτικό είναι αρκετά λεπτό, αλλά πολύ μαλακό και άνετο. Πάνω από 6 μήνες χρήσης μου και το προφυλακτικό είναι ακόμα σε σχεδόν τέλεια κατάσταση, αλλά αν είναι κάτι να σπάσει πρώτο και να χρειαστεί αντικατάσταση, αυτό θα να είναι το προφυλακτικό. Τα ανταλλακτικά προφυλακτικά κοστίζουν 19,90€, τα οποία δεν είναι πολλά σε σύγκριση με την πλήρη τιμή της συσκευής. Έχω χρησιμοποιήσει το προφυλακτικό για περίπου 600 ώρες, και εξακολουθεί να είναι μια χαρά.

Αποτελέσματα (μετά από 6 μήνες χρήσης)

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή, χρησιμοποιώ το Phallosan για πάνω από 6 μήνες τώρα, για 7 ώρες κάθε δεύτερη μέρα (για να αφήνω κάποιο χρόνο αποκατάστασης). Μερικές φορές το φοράω το βράδυ, και μερικές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ξέρω ότι θα μπορούσα να φοράω τη συσκευή πιο συχνά σε αυτό το σημείο (κάθε μέρα, για παράδειγμα), αλλά με την καθημερινή ρουτίνα και τη δουλειά μου είναι πολύ δύσκολο.

Δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ κανένα επιμηκυντή στο παρελθόν. Το αρχικό μήκους του πέους μου σε στύση ήταν 5,3 ίντσες. Μετά από 6 εβδομάδες χρήσης, απέκτησα 1 επιπλέον ίντσα. Αλλά όπως λένε, «η πρώτη ίντσα είναι η πιο εύκολη». Τώρα μετά από 6 μήνες, κέρδισα συνολικά 1,4 ίντσες (συνολικό μήκος τώρα 6,7 ίντσες).

Αν και δεν κέρδισα πολύ μήκος μετά την πρώτη ίντσα, αισθάνομαι ότι τα αποτελέσματα είναι πολύ πιο μόνιμα. Η πρώτη ίντσα θα είχε εξαφανιστεί μετά από αρκετές μέρες ξεκούρασης. Αλλά τώρα, τα κέρδη μου κρατάνε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Δεν έχω κάνει μεγάλα διαλείμματα γιατί πραγματικά μου αρέσει να φοράω τη συσκευή.

Η Phallosan συνιστά ένα σύνολο 1.000 ωρών για να δείτε αισθητά αποτελέσματα. Εγώ το έχω βάλει μόνο περίπου 600 ώρες. Τα κέρδη είναι εξίσου σημαντικά όσο η άνεση της συσκευής. Κάθε επιμηκυντής που χρησιμοποιείται για ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα σας δώσει αποτελέσματα (ακόμη και το χειρωνακτικό τέντωμα με το χέρι). Οπότε, ο νούμερο ένα στόχος σας θα πρέπει να είναι η άνεση, και το Phallosan την παρέχει για μένα.

Μέσα στο πακέτο

phallosan forte μεσα στο πακετοΤο πρώτο πράγμα που παρατήρησα στο άνοιγμα της συσκευασίας, είναι το εκπαιδευτικό DVD, το εγχειρίδιο χρήσης, και την συσκευή μέτρησης της περιμέτρου. Υπάρχει επίσης ένα υπογεγραμμένο πιστοποιητικό με το όνομα του προσώπου που έλεγξε όλα τα συστατικά για να ακολουθήσει τα πρότυπα ποιότητας της Phallosan.

Τα εξαρτήματα του επιμηκυντή Phallosan forte

Τα εξαρτήματα της συσκευής περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Ρυθμιζόμενος ελαστικός ιμάντας (με ένα μαλακό αφρώδες ελαστικό δακτύλιο), ο οποίο είναι δεμένος γύρω από τη μέση σας, και συνδέεται με την μπάλα αναρρόφησης.
  • Μπάλα αναρρόφησης με βαλβίδα 3 τρόπων για να απορροφήσει τον αέρα από τα κουδούνια αναρρόφησης.
  • Κουδούνια αναρρόφησης σε 3 μεγέθη (S, M, και L), το καθένα έρχεται με συνημμένο προφυλακτικό. Μετρήστε το μέγεθος του πέους σας σε χαλαρότητα με το συμπεριλαμβανόμενο εργαλείο μέτρησης της περιμέτρου για να βρείτε ποια βεντούζα σας ταιριάζει.
  • Προστατευτικό κάλυμμα για τη βάλανο του πέους σας για την προστασία από την ισχυρή ένταση και τους ερεθισμούς.
  • Κλιπ έντασης με ελατήρια έλξης που δείχνει πόση ένταση υπάρχει και σας επιτρέπει να την προσαρμόσετε.

Παράδοση και συσκευασίας

Η συσκευασία του Phallosan Forte είναι εντελώς διακριτική. Στο εξωτερικό του κουτιού, δεν υπάρχουν γραφικά ή λέξεις που να υπονοούν τίποτα για τη φύση του περιεχομένου στο εσωτερικό. Ακόμη και το τιμολόγιο δεν περιέχει καμία αναφορά στο προϊόν.

Τελικές σκέψεις

Το Phallosan Forte είναι ένας εξαιρετικός επιμηκυντής που θα απολαύσετε να φοράτε κάθε μέρα (ή νύχτα). Εφαρμόζει σφιχτά γύρω από το πέος κάθε μεγέθους, λόγω του ευέλικτου σχεδιασμού του. Σας συνιστώ να διαβάσετε πρώτα για τους παραδοσιακούς επιμηκυντές όπως ο SizeGenetics και να δείτε αν ο σχεδιασμός του Phallosan είναι πιο κατάλληλος για τις ανάγκες σας. Όσον αφορά τα αποτελέσματα, αυτά εξαρτώνται περισσότερο από το πόσο καιρό θα φορέσετε τη συσκευή, και όχι από την ίδια τη συσκευή.

Από που να το αγοράσω?

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Βεβαιωθείτε ότι θα αγοράσετε το Phallosan forte μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα τους ( ή απευθείας από τη σελίδα αγοράς τους ). Υπάρχουν πολλά πλαστά και κάλπικοι μεταπωλητές που προσπαθούν να αντιγράψουν την ιστοσελίδα PHALLOSAN® . Μπορεί να προσφέρουν χαμηλότερη τιμή, αλλά θα σας δώσουν ένα προϊόν χαμηλότερης ποιότητας ή απλά θα κάνουν κατάχρηση της πιστωτικής σας κάρτας.

Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι πολύ εύκολο και γρήγορο να φορέσω και να βγάλω τη συσκευή όταν πρέπει να πάω για κατούρημα.

Μήπως θα πρέπει αντ’ αυτού να επιλέξω μια αντλία πέους;

Οι επιμηκυντές στοχεύουν κυρίως στο ΜΗΚΟΣ, όχι στην περίμετρο. Οι αντλίες επικεντρώνονται και σε δύο. Με το Phallosan όμως, θα δείτε πιο μόνιμα αποτελέσματα, επειδή μπορείτε να το φοράτε για αρκετές ώρες κάθε μέρα. Με τις αντλίες, έχετε μόνο λίγα λεπτά.

Ως αρχάριος (πρώτη φορά χρήστης), το Phallosan θα είναι μια σπουδαία συσκευή που μπορείτε να φορέσετε άνετα και να πάρετε αποτελέσματα πολύ σύντομα. Με την πάροδο του χρόνου, τα αποτελέσματα που θα δείτε θα είναι πιο μόνιμα από εκείνα που θα κερδίζατε με αντλίες, επειδή η ποσότητα του χρόνου που περνάτε φορώντας τον επιμηκυντή, είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που χρησιμοποιείτε μια αντλία. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Αν πραγματικά δεν μπορείτε να αποφασίσετε μεταξύ ενός επιμηκυντή και μιας αντλίας – χρησιμοποιήστε αυτή τη συμβουλή: πρώτα μήκος και μετά περίμετρος. Έτσι, αν το μέγεθος του πέους σας είναι μικρότερο (κάτω από 6 ίντσες), πρώτα στοχεύστε στο μήκος. Αν είναι ήδη μεγαλύτερο, χρησιμοποιήστε μια αντλία.

Χρίσημες Σελίδες: